Så att välja rätt hjul för din Hot Rod

Välja rätt hjul för din hot rod beror på flera viktiga faktorer, som väderförhållanden, syfte och estetik. Till exempel, racing däck är idealiska för acceleration och hantering, men är inte lämplig för dagligt bruk. Det är viktigt att ta alla dessa aspekter i beaktande när du väljer din nya hjul för att maximera både visuella intryck och trafiksäkerhet. Genom att följa några enkla riktlinjer kommer du att kunna välja rätt hjul för din hot rod med lätthet. Instruktioner
måttband
1

Mät bredden på hot rod nuvarande hjul, genom att mäta över spåret från innerkant till ytterkant. Att veta måtten på dina nuvarande fälgar kommer att ge dig en god uppfattning om vilken typ av hjul din hot rod kommer att kunna stödja och ger dig exakta mått att jämföra med nya hjul.
2

Mät diametern på den varma stången nuvarande hjul, genom att mäta över ytan av hjulet i centrum. Om fordonet har fendrar eller brunnar hjul, även mäta innermått dessa.
3

Beräkna det genomsnittliga antalet miles du kör din hot rod varje år. Miltal spelar en avgörande roll i den typ av däck som kommer att vara lämpliga för dina behov. Till exempel, om du planerar att använda din hot rod ofta väljer ett däck med hög körsträcka rating
4

Bestäm din hot rod syfte och de körvanor krävs för att uppnå detta syfte,. Exempelvis Om din hot rod syfte är att fungera som en racing bil, välj ett däck som specialiserat sig på maximal hantering och acceleration. Alternativt, om din hot rod kommer att användas mer generellt, anser ett hjul som kan hantera flera typer av ytor och väderförhållanden.
5

Analysera dina lokala årliga väderförhållandena och de väderförhållanden som du kommer att använda din hot rod, till exempel, om du planerar att använda din hot rod glest som bara en show pjäs, kanske vädret inte spelar en stor faktor, så du kanske vill ha ett hjul som har den mest tilltalande visuella intryck. Dessutom kan om ditt område ofta utsätts snörika vintrar då du planerar att använda din hot rod, välja ett däck som är avsett för extra dragkraft vara det klokaste valet.
6

Ta all insamlad information till en butik som specialiserat sig på bil-hjul och diskutera dina alternativ med en säljare. Baserat på den information du har samlat in, kommer du att kunna begränsa dina tillvalshjul markant, vilket gör att välja rätt hjul för din hot rod så enkelt som möjligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/tires/98321.html

Previous:
Next:

Däck

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.