Hur du köper Super Swamper Däck

Designad för jordbruksfordon, fyrhjulingar och lätta lastbilar, Super Swamper däck tillhandahålla dragning för snö, smuts, sand och stenig terräng. Super Swamper däck ger bättre grepp på grund av sin tråd och gap distribution på varje däck. Tillverkas av Interco Tire företag, är Super swampers utformade för att fungera både på off-road terräng och på motorvägar. Instruktioner
1

vet vilken typ av terräng du kör på mest. Super Swamper däck är utformade för antingen allrengöringsmedel eller terräng-specifika miljöer. Skillnaderna mellan terräng-specifika och allrengöringsmedel är den dragkraft; allrengöringsmedel däck ger dragkraft i alla situationer kommer dock terräng-speicifc ge bättre dragkraft för en terräng. Till exempel LTB SS däck ger bättre grepp och är konstruerade speciellt för off-road körning, hantering av grova fall och stötar.
2

Välj vilken typ av däck du behöver. Interco erbjuder ett utbud av däck från TSL Radial, ett däck avsett för aggressiva off-road förare, till TSL Bogger, avsedd för jordbruksfordon vid körning i leran. Varje typ innehåller olika specifikationer till den maximala vikten på fälgen storleken på din bil.
3

Läs Interco s däckens egenskaper blad. Interco erbjuder en variation av däckstorlekar med var att erbjuda olika specifikationer för fälgar, vikt och tråd bredd. Läs däcket arket för att hitta den storlek och Interco antal som är lämpligt för vikten och fälg storlek på ditt fordon. Varje specifikation kan du välja vikt på däcket, tråd greve och maximal PSI tryck.
4

Köpa däck för en auktoriserad återförsäljare. Interco listar en mängd olika auktoriserade återförsäljare, och om ingen återförsäljare är nära dig, kan du behöva ringa och ha de transporterade däck. Vid beställning, ge kunden representant för Interco numret för däcket att välja och köpa den rätta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/tires/98318.html

Previous:
Next:

Däck

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.