Hur man målar vita väggar svart med Tire Paint

Måla bilens vita väggar svarta för ett nytt utseende genom att lägga glansig, reflekterande sprayfärg. Så länge du undviker måla slitbanan på däcket eller blanka inre segmentet, kommer du att skapa en sömlös yta med jämna, skarpa kanter och en tjock, glansig lyster. Överväg att matcha den nya stilen på dina däck med de inre läderytor eller instrumentbräda. Om de är vita eller grädde, kan du välja en mörkare färg till komplimang däcken. Saker du behöver
Jack
Safety stöder
Wrench
Slang
Sponge
Tvålvatten 220-slippapper
fuktig trasa
Måttband
Kartong
Märkpenna
kniv
Maskeringstejp
Presenning
Mask
2 burkar svart högblank sprayfärg
Visa fler instruktioner
1

Ta av bilens navkapslar. Palla upp bilen upp. Stödja det försiktigt med säkerhet stöd. Ta dina fälgar från bilen genom att lossa hjulmuttrarna med en skiftnyckel. Ställ lösa delar åt sidan så att de inte går vilse. Slang av hjulen eller skrubba dem med en svamp och lite varmt tvålvatten.
2

Ta bort eventuell rost och härdat skräp från varje däck. Koncentrera dig på svåra rostfläckar med 220 eller 4-slippapper, som har en genomsnittlig partikelstorlek på 0,3838-inches, enligt Storlekar. Sikta på en slät yta utan några knölar eller korrosion. Torka rent och ta bort kvarvarande damm med en fuktig trasa. Låt torka i tio minuter.
3

Mät diametern på den centrala delen av hjulet vid dess bredaste punkt, från en inre kant där den möter däcksgummit till den andra. Till exempel har en P165/75R13 serie bil till en 560-13 radiell mätning och 4-5 tum fälgens bredd, såsom förklaras av bred vit Däck. Rita en kartong mall med hjälp av mätningar och en märkpenna. Klipp mallen ut försiktigt och noggrant med hjälp av en kniv. Placera den cirkulära pappskiva över det centrala partiet av hjulet.
4

Skydda den yttre kanten på däcket med hjälp av maskeringstejp. Kör maskeringstejp rätt runt den yttre kanten så att den bildar en snygg, smal barriär. Upprepa processen för att skydda den inre delen av hjulet och däcket kanten för alla dina fyra hjul.
5

låg en stor presenning under dina däck för att skydda vägen, uppfart eller allmän väg. Bär en mask. Skaka en burk sprayfärg för mellan 30 sekunder och 2 minuter för bästa resultat, enligt Wood Zone. Ta av locket. Knäböja genom det första däcket. Upprätthålla en 2-fots klyftan mellan sprayburk och däckets yta. Spraya måla jämnt över däcket täcker så mycket av den vita väggen färg som möjligt.
6

Upprepa processen med varje däck. Lägg minst två lager sprayfärg. Låt torka i upp till fyra timmar. Förvara på torr vägbana hela. Ersätt varje däck en gång torr. Sätt tillbaka och dra åt hjulmuttrarna med en skiftnyckel. Byt navkapslar om du önskar, eller lämna dem lös för en annorlunda look.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/tires/98309.html

Previous:
Next:

Däck

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.