Hur du köper bildäck i Ohio

tanke Ohio är hem till Goodyear Tire and Rubber Company, bör du ha några problem att utrusta din bil med en uppsättning däck i Buckeye staten. Om du bor i Ohio och vill ha garantier och politik tjänsten på ditt nya däck inom enkel åtkomst, överväga att köpa däcken på en av de återförsäljare kedjan däck i Ohio. Många kedjor erbjuder garantireparationer på någon av deras butiker, oavsett köpet butikslägen. Saker du behöver
storlekar fordonsdäck
Visa fler instruktioner
1

Skriv ner de däckdimensioner som du behöver för din bil. Dessa siffror är en alfanumerisk kombination kod på däcksidorna. Skriv ner det år din bil, märke och modell.
2

Handla för däck och det bästa erbjudandet på valfritt antal butikskedjor som finns i staten. Conrads Tire Express har platser i fem olika nordliga Ohio län. Däck Source har flera platser i Akron-området. Däck lågprisbutiker har platser i Columbus, Cincinnati och Dayton områden. Var och en av dessa återförsäljare erbjuder garantier hedrade på alla bolagens butiker. Till exempel, om du köper en uppsättning däck på en Conrads i Cleveland, kommer det hedra garanti på alla andra Conrads läge.
3

Köp åretruntdäck för din bil om levande i Ohio. För dem som bara flyttar till staten, är nordöstra Ohio känd för sjö-effekt snö och is. Bra åretruntdäck rekommenderas för dessa klimat. För Northeast Ohio invånare, vissa däck experter rekommenderar en uppsättning vinterdäck samt allround däck. Vinterdäck ska slås upp för säker vinterkörning under vintermånaderna. Placera vintern dubbdäck på från 1 november och april 15 I Ohio lag.
4

Sök online-annonser eller tidningar annonser för uppsättningar av begagnade däck om du är på en budget. Webbplatser som Cincinnati, Cleveland eller Columbus Craigslist har sektioner för bildelar och däck. Den Cleveland Plain Dealer, Columbus Dispatch och Cincinnati Enquirer är tre av de största tidningarna i staten och täcka södra, centrala och norra delarna av staten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/tires/98301.html

Previous:
Next:

Däck

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.