Cooper Discoverer ATR specifikation

Cooper Tire and Rubber Company är en tillverkare av däck till motorcyklar , bilar, lastbilar och stora lastbilar . Cooper Discoverer ATR däck är lämpliga att installera på lätta lastbilar , stadsjeepar och skåpbilar . Fälg

Cooper Discoverer ATR däck har en minsta uppmätta fälgbredd av sex inches och högst 9,5 inches. De godkända fälgbredd varierar från 5,5 inches till tio inches .
Design Funktioner

Cooper Discoverer ATR däcket har en all - terrain design med fem ribbor som har sågtand perifer spår och sidospår . Slitbanan elementen är fasade vid spetsen av centrumlinjerna element och vid sågtandsmönstret spåren. En fas är en skåra skärs ut av kanterna på trappstegen , i detta fall för att förhindra oregelbundet slitage och öka inslag stabilitet .
Diameter och Load

Cooper Discoverer ATR däck har en total diameter på inte mindre än 28,9 inches och högst 34,5 inches . Den maximala belastningen varierar från 1,985 till 3,640 pounds och däcken har en klassificering belastning intervall på antingen " C " eller " E ", beroende på modell .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/tires/98299.html

Previous:
Next:

Däck

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.