Är Tire Dressing Safe för mina däck ?

Shiny däcken ser nya och bidra till att förbättra den övergripande utseendet på din bil . Tire dressing ger utseendet , men det kan inte vara hälsosamt för dina däck . Beroende på den använda typen, kan sådan dressing orsaka faktiskt skada. Vatten vs lösningsmedel
p Det finns två typer av däck förband : vattenbaserade och lösningsmedelsbaserade . Båda gör dina däck ser blanka och nya , men de är väldigt olika i hur de påverkar dina däck . Även vatten - baserade däck förband är svårare att hitta , de är definitivt ett bättre val .
Däck och lackskador

Lösningsmedel - baserade förband däck kan skada dina däck . Detta orsakas av en reaktion mellan de kemikalier i lösningsmedlet , gummit av däck, och UV-strålar från solen. Denna reaktion orsakar en nedbrytning av sidoväggen . Ett annat problem är lackskador orsakade av däck dressing som sprutas upp från däcken . Om inte bort , kan det skada bilens lack . Med vatten - baserade däck förband detta är inte ett problem .
Miljövänlig

En mer kontroll för vatten - baserade däck förband är deras miljövänliga natur . Däremot lösningsmedelsbaserade däck förband innehåller starka kemikalier som kan vara skadliga för miljön .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/tires/98295.html

Previous:
Next:

Däck

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.