Hur man gör Däck Stick Out

Vanligen används för Jeepar när det handlar om stora, eftermarknad däck eller för kundanpassade bilar där stilen av fordonet kräver däcken att sticka ut förbi kroppen, hjul distanser finns för ett brett utbud av fordon typer och modeller. De kan användas för att visa bilar, lastbilar, terrängfordon och Performance Racing, allt beroende på dina prioriteringar och behov. Hjul distanser kan användas för alla typer av fordon, och kan installeras av vem som helst med tillgång till vanliga garage verktyg och några timmars fritid. Saker du behöver
Bil lyft /domkraft
Jack står
Mutterdragare
Air kompressor
Visa fler instruktioner
1

besluta om typ av program du använder hjulet distanser för. När du installerar hjul distanser gör bilens däck avstånd för att expandera, det finns praktiska begränsningar för hur långt du kan faktiskt utrymme på grund av säkerhetsskäl. Ett vägfordon, till exempel att du kör varje dag inte kommer att kunna vara så åtskilda så mycket som en show bil.
2

Parkera fordonet på ett plant utrymme som garage eller uppfart och säkerställa parkeringsbromsen är på. Blockera hjulen med en sten eller träbit för extra säkerhet. Lyft sidan av fordonet du vill arbeta på med en bil hiss eller domkraft, och placera en pallbock under axeln så att du har stabilitet när du installerar kakel distanser. Addera 3

bort däcken från fordonet. Använd en mutterdragare för att lossa och ta bort muttrarna som håller däcket på plats, och ta bort den från bilen. Öppna kit hjulspacernas och ta bort distansen plus motsvarande muttrarna som följde med det. Placera distansen på hjulet stud och dra åt den med muttrarna ur satsen. Upprepa processen för varje enskilt däck du vill förlängts.
4

Kontrollera varje spacer en sista gång för att se till att den är ordentligt åtdragen på plats. Byt däcken och dra dem på plats. Dra åt muttrarna för däcket i ett stjärnmönster, arbetar din väg från en bult till en annan tills du har skärpt dem alla på plats. Sänk bilen och testa dina nya distanser för att se hur de har förbättrat hanteringen eller utseende på bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/tires/98290.html

Previous:
Next:

Däck

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.