Hur Lace Up ekerhjul på en Harley

Lägga till en personlig touch till din Harley-Davidson för hand-snörning ekerhjul säkrar däcket navet till däcket fälgen. Snörning är nödvändigt om du vill uppgradera din Harley eller behålla det om ekrarna blir skadad. En serie ekrar är införda i så många hål på navet, som ligger i centrum av hjulet. De andra ändarna av ekrarna placeras sedan genom hålen i däckets fälg. Din däcket kan sedan fästas över kanten, och kan monteras på motorcykeln. Snörning ekrar kan göra en verklig skillnad i utseendet på din motorcykel, samtidigt som du sparar pengar. Saker du behöver
Hub fälg
Spokes
Spoke skiftnyckel
Spoke spännaren
Zip-slipsar
Visa fler instruktioner
spetsar Wheel

1

Separera de två längder av ekrar. Skjut en av de längre ekrarna genom navet flänsen från utsidan. Dessa är de "ledande ekrar."
2

Skjut din nästa långa talade igenom. Upprepa tills alla navflänsen hålen är fyllda med ekrar.
3

Välj ett tomt flänshålet och bild i en talade inifrån. Dessa kallas "avslutande ekrar."
4

Skjut ytterligare en av de bakre ekrar via din navfläns. Upprepa tills alla hål är fyllda. Bikers och mekanik kallar detta en "laddad nav."
5

Skjut en av de ledande ekrar som sattes genom insidan och driva igenom den motsatta sidan av fälgen.
6

Thread en talade nippel i änden av det talade. Twist det tills du inte kan se den talade gängning. Upprepa tre rim hål senare tills alla ledande ekrar är gängade.
7

Observera hur din hubb vrider in till centrum själv efter de ledande ekrarna i. Fäst i motsatt riktning den första bakre talade. Denna eker ska passa in i motsatta hålet på fälgen. Fäst resten.
Sant Wheel
8

Level varje eker med din eker skiftnyckel.
9

Införa hjulet på swing arm eller motorcykel gaffel.
10

Fäst till varje gaffelben eller svängarm en zip-tie. Säkerställ identisk zip-slips längd.
11

Snurra hjulet. Kontrollera för att se om zip-slips gnider fälgen. Spänn talade på den motsatta sidan av skon klämmer tills den går fri från kanten.
12

bort hjulet från motorcykeln och installera en slang och däck. Provkör hjulet och kontrollera att varje eker har en jämn spänning. Gör alla nödvändiga justeringar med en eker skiftnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/tires/98288.html

Previous:
Next:

Däck

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.