Hur man lägger Fluid i Tires

Det finns två huvudsakliga skäl till att sätta vätska i däcken. Den första är att lägga fast fastställande produkter som täpper hål i däcken. Det andra är att lägga flytande kalcium till däcket för betydande viktökning. Platt-fix vätskor och kompositer i allmänhet är avsedda för cyklar och passagerarfordon men också har tillämpningar inom husvagnar, fyrhjulingar och lastbilar. Flytande kalcium brukar tas i traktordäck eller andra däck användbarhet som ballast. Ballasten skapar betydande vikt och vinster dragkraft. Båda vätsketyper förs in i däcket med samma process. Saker du behöver
Ventilspindel core Remover Review Plast
slang
Visa fler instruktioner
1

Vrid däcket att positionera spindeln ovanpå hjulet. Placering av ventilskaftet i toppen kommer att tillåta tyngdkraften att dra vätskan till botten av hjulet.
2

Avlägsna ventilspindeln. Sätt in ventilspindeln verktyget kärna borttagning, och vrid moturs för att frigöra kärnan. Om däcktrycket är högt, hålla din hand runt ventilspindeln kärnan för att förhindra kärnan från fotografering ut från trycket, när kärnan släpps.
3

att luften kan vara utvisas från däcket.
4

Fäst ett plaströr på utsidan av ventilskaftet. Detta rör är vanligen försedd med platt-fix produkter men kan behöva köpas för andra applikationer. Röret bör passa väl över ventilskaftet spets för att medge införing av vätskan utan förlust. Det kan vara nödvändigt att smörja insidan av plaströret för att underlätta fastsättning på ventilspindeln.
5

Fäst plaströret till flaskan av vätska. Röret bör säkert passa över den avsmalnande änden av flaskan dricks.
6

Kläm den vätskefyllda flaskan för att överföra vätskan till däcket genom plaströret. Det kan vara nödvändigt att koppla bort plaströret från tid till annan för att tillåta inträde av luft in i flaskan för ytterligare dränering. För att tillåta luft i flaskan, tippa flaskan upprätt innan du tar bort plaströret för att undvika spill.
7

Koppla bort plastslangen från ventilspindeln.
8

Byt ventilkärnan genom att skruva den tillbaka in i ventilskaftet. För vissa flytande tillämpningar, kan det vara nödvändigt att försiktigt skölja insidan av ventilskaftet för att avlägsna eventuell kvarvarande vätska.
9

Pumpa däcket till normalt driftstryck.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/tires/98287.html

Previous:
Next:

Däck

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.