Hur Lace Däck för leverans

En spetsad trave däck är den konventionella sjöfarten metoden att läsa den maximala mängden däck i en lastbil eller container. En lastbil med spetsad däck är också mer stabila än om däcken genomfördes i staplar. Lacing fungerar bäst med däck av samma eller liknande storlekar. Med lite övning kan den personen stapla däcken justera snörning mönster som bäst passar däcket och storlekar container. Instruktioner
en

Lay ett däck platt i hörnet av det utrymme som skall laddas med spetsad däck. Detta däck kommer att vara basen för snörning mönstret. Om en lastbil lastas, kommer det här däcket vara längst fram i bagageutrymmet rutan i ena hörnet.
2

Lay ett däck över basen däcket med en kant av däcket på golvet eller däck och det nya däcket lutar på basen däcket. Vinkeln av däcket bör vara ganska platt och centrum av den vinklade Däcket bör vara fast placerad över kanten av basen däcket. Lägg en rad av vinklade däck över utrymmet
3

, ligger ovanpå och parallellt med den första vinklade däcket och efterföljande däck. Resultatet kommer att vara en rad av däck vinklade ovanpå varandra över bredden av behållaren. En kant av varje däck kommer att vidröra däck.
4

Starta en andra rad av däck mete ett däck i motsatt riktning över det sista däcket läggs på den första raden. Detta däck kommer att ha sin nedre kant i centrum av den näst sista däck på den första raden och kommer att ha sitt centrum ligger över kanten av det sista däcket i den första raden. Däcket bör passa stadigt på toppen av de senaste två däck i den nedre raden.
5

Lägg resten av däcken på den andra raden, vinklad mittemot den första raden med den nedre kanten av däcket bosatte sig i mitten öppningen av däcket nedanför.
6

Placera den tredje raden av däck i samma vinkel som rad 1 och placeras på däcken på den andra raden. Upprepa de alternerande rader tills önskad höjd har nåtts
7

Placera annan bunt med spetsad däck framför den första bunten -. Mot baksidan av lastbilen - att fortsätta att fylla bilen med staplade rader av spetsad däck.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/tires/98275.html

Previous:
Next:

Däck

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.