Firestone Firehawk Däck Oro

The Firestone Firehawk är en all-säsongen däck avsedd för sedaner och kupéer. Den Firehawk däcket har ett asymmetriskt hög kiseldioxid mönsterdesign med stora utanför skulderblock. Däcket har en kropp polyesterkord med hårda förstärkningar gummi sidovägg. Däcken har en femårig eller 50.000 mil (40.000 på W-rated) slitbanan-life garanti. Sound

Firestone hävdar Firehawk däck "... presenterar Firestone s Veri-pitch sekvensering av blocket former och storlekar för att minska bullret slitbanemönster." Granskare säger däcken är mycket högt efter 20.000 miles och så högt att de inte kan föra samtal i bilen eller höra radion spela efter körning 40.000 miles på dem. Vid inspektion däcken verkar ha små skopor tas ut av dem. Detta kallas "koppning," och däck med koppning behöver bytas av säkerhetsskäl. Denna försämring av däcken är på grund av tillverkning med låg kvalitet material.
Vibrationer

Användare ofta klagar på den främre änden skakningar eller rysning, och däcken känsla som om de är obalanserade. Granskare ange problemet kvarstår även efter att få däcken balanserade. Vissa granskare hävdar den extra vibrationer har lett till uppluckring av fästelement och överdrivna gnisslar i bilens kaross.
Blowouts
p Det har förekommit rapporter om dessa däck blåser ut. Många av Firestone s däck har återkallats på grund av explosioner. En Blowout är den plötsliga tömning av ett däck vid bilkörning. Blowouts är mycket farligt vid höga hastigheter eftersom det är lätt för föraren att tappa kontrollen över bilen när däcket blåser ut. Den Firestone Firehawk GTA-02 däck återkallades på grund blowouts.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/tires/98273.html

Previous:
Next:

Däck

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.