Säkerhet Blizzak Däck

Den Blizzak är ett vinterdäck som produceras av Bridgestone . Den Blizzak är utformad för att ge föraren säkerheten på snö - och istäckta vägar och samtidigt ge bättre prestanda på vått och öppna vägar jämfört med traditionella dubbdäck . Snö och is

Blizzak däcket matchade eller slå dubbdäck i nästan varje prov redovisas i en studie avslutad för Washington State Department of Transportation . Tester utfördes mätning av acceleration , bromsning och hantering förmåga dubbade , all - säsongen, och Blizzak däck på snö - och istäckta vägar .


Öppna vägar medan vinterdäck är utformade för att ge grepp på snö och is , är majoriteten av vinterkörning klar på tydliga eller våta vägar i de flesta områden . I tester har Blizzak kraftigt överträffar dubbdäck på öppna och våta vägar , ökar förarens säkerhet . Dubbdäck fungerar dåligt under dessa förhållanden som metallreglar minska greppet av däckets gummi slitbanan .
Andra fördelar

Blizzak däcket inte bara överträffar översållad vinter vinterdäck på snötäckta vägar , men Blizzak ger ett mycket jämnare och tystare gång . Medan dubbdäck är förbjudna i vissa stater , eftersom de kan skada vägar , kan Blizzak däck användas i varje stat som de inte skadar vägarna .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/tires/98267.html

Previous:
Next:

Däck

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.