Hur man identifierar regummerade däck

Flygbolag och företag lastbilstransporter förlitar sig på regummerade däck för att spara över $ 3 miljarder per år, med hänsyn till däckens Retread Information Bureau. Och bilägare som köper regummerade kan spara 30 procent till 50 procent av kostnaden för nya däck, enligt Bureau. Inspektörerna vid regummerade växter undersöka varje däck anses för regummering med maskiner som kontrollerar interiören för brister och sladdar stål för skador och rost. Du kan enkelt se om ett däck är en regummering genom att leta efter en kod på däcksidan. Instruktioner
1

Lokalisera Department of Transportation informationen på sidoväggen, nära den inre kanten. Den består av bokstäverna "DOT" följt av en alfanumerisk kombination av flera tecken.
2

Derivera DOT uppgifter från DOT regummerade informationen koden, som består av tre bokstäver och bokstaven "R . " Denna kod visas även på däcksidan.
3

Gå till tillverkarens sida Information webben på National Highway Traffic Safety Administration webbplats. Länken är i den här artikeln avsnittet Resurser.
4

Välj "Retread" knappen och avmarkera de andra alternativen.
5

Ange trebokstavskoden i " DOT-ID "fältet och klicka på" Starta sökningen ".
6

Läs informationen som visas. Om dina däck har regummerats, kommer namn och adress på den anläggning där arbetet utfördes visas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/tires/98259.html

Previous:
Next:

Däck

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.