Hur man uppgraderar Honda Pilot Fälgar

Honda Pilot är en mid-size crossover SUV som infördes 2002 som en 2002 modell. Tack vare sina kompakta mått och användbarhet, har denna modell sålt ganska bra. Precis som alla fordon, är det också möjligt att uppgradera Pilot inom olika områden, inklusive hjulen. Uppgradering av hjul och däck på en pilot är en relativt enkel uppgift. Saker du behöver
Ordet jack
rörtång
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

Bestäm vilken hjulet du vill som en uppgradering. Många fälgar finns för Pilot, så leta på din lokala hjul och däck butik för att se de olika valen. Dessa butiker kommer också att ha kataloger av hjul till från vilken du kan välja. Du kan också handla online på hjul butiker och på eBay.
2

Kontrollera att hjulet du väljer har rätt bultmönster. Pilot använder en vanlig 5 x 114,3 (5x4.5-inches) bultmönster, vilket innebär att det finns fem flikar som är 114,3 mm från varandra. Ingen annan bultmönster passar.
3

köper nya däck om du installerar ett större hjul. Om hjulet du uppgraderar till är samma dimension som de stock hjul, kan du ha däcken bort och installeras på de nya hjulen. Men uppgraderade hjul är i allmänhet större och bredare och kommer att kräva installation av däck i rätt storlek. Dessa bör installeras av en professionell däckverkstad.
4

Installera nya fälgar och däck. Lossa muttrarna på alla fyra däcken. Palla upp Honda ett hörn i taget. På det första däcket, avsluta ta bort muttrarna och hjulet. Skjut in det nya hjulet och däcket på bilen. Byt ut muttrarna. Sänk bilen till marken och avsluta dra åt muttrarna. Dra åt muttrarna i ett korsvis till 80 foot-pounds med en momentnyckel. Upprepa för de återstående tre däck på fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/rims/97927.html

Previous:
Next:

fälg

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.