Hur man lägger Fälgar på en Cadillac

Installera eftermarknaden fälgar på din Cadillac är en av de snabbaste sättet att ändra utseendet på din bil . På de flesta Cadillac -modeller behöver du rörtång just din Cadillac modell för att ta bort muttrarna lager hjulet . Du kommer också att behöva köpa rätt storlek fälgar för din årsmodell . Installera fälgar kommer att vara samma process för varje Cadillac om du inte måste ändra hjulhuset eller axel för stora fälgar . Saker du behöver
Cadillac rörtång
Bil jack
4 pallbockar
Visa fler instruktioner
1

Lossa alla muttrarna på alla fyra hjulen med en Cadillac lug skiftnyckel . Lyft den främre högra sidan av ramen med hjälp av en domkraft och sänk ner den på en pallbock .
2

Lyft den främre vänstra sidan av ramen med hjälp av en domkraft och sänk ner den på en pallbock . Upprepa för den bakre änden . Hela bilen ska vara igång .
3

Ta bort alla fyra hjulen från Cadillac och ställ dem åt sidan . Skjut fälgar , med nya installerade däck på alla fyra axlar .
4

Dra åt hjulmuttrarna på alla fyra fälgar med nyckeln som följde med fälgarna . Sänk Cadillac till marken och helt åt fälgar .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/rims/97924.html

Previous:
Next:

fälg

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.