De bästa Låsbar hjulmutter

Låsbar hjulmutter används för att förhindra stöld av dyra hjul på bilar. Ställer inkluderar vanligen en mutter per hjul som har ett unikt ytmönster, vilket kräver ett speciellt verktyg verktyg monteras på det mönstret. Specialverktyget är oftast en enkel förlängare, med samma mönster som de muttrar, som passar i rörtång. Biltillverkarna
låsbara hjulmuttern uppsättningar inkluderar en speciell förlängare som fäster på rörtång.

flesta biltillverkare erbjuder låsning paket hjulmutter som tillval på modeller som har premium hjul. Dessa kommer med en separat bilaga listar ett låsande nummer mutter-kod, vilket gör det lätt att byta om den speciella extender verktyget går förlorad. Även om koden och verktyget går förlorade, kommer delar avdelning vid något av detta märke återförsäljare kunna avgöra vad den rätta ersättning är. Om du har förlorat både verktyget och koden, kommer en återförsäljare insistera sannolikt på bevis på att bilen är din innan de utfärdar en ersättare.
Bildelsaffärer

Parts görs av en annan tillverkare än biltillverkaren kallas eftermarknaden delar. De flesta bildelar butiker bär rader av eftermarknaden nötter låshjulet, liksom vissa fabrik-godkända apparater. Du kan ofta spara lite pengar att köpa eftermarknaden uppsättningar. Om du förlorar den speciella verktyg eller koder, kan det vara svårare att hitta rätt ersättare, dock.
Custom Auto Butiker

Butiker åt att anpassa bilar bär olika märken av kundanpassade eftermarknaden hjul för bilar. Nästan alla dessa dyra fälgar erbjuder låsning hjulmuttrarna, antingen som en vanlig del av deras paket eller som ett alternativ. Om du köper en uppsättning eftermarknads hjul, kolla med ägaren av butiken för att se hur länge tillverkaren har gjort affärer med dem. Även ett nytt företag kan erbjuda några mycket edgy, spännande stilar, är det stabilitet en tillverkare som talar om huruvida det kommer att vara lätt att få en ersättare verktyg om du behöver det.
Online webbplatser

Online bildelar har blivit en stor business. Gorilla Automotive Parts har specialiserat sig på hjul och tillbehör hjul sedan 1980. Som en av de största leverantörerna av eftermarknaden hjul har den en rad olika uppsättningar - och rekord av kontermutter mönster att backa upp dig i händelse av förlust. Mer allmänna platser såsom JC Whitney Automotive erbjuder ett utbud av varumärken, däribland sådana som är särskilt inriktade på specifika märken och modeller. När man arbetar med en sajt på nätet, se till att ange året, märke och modell av din bil samt hjulstorlek. Det finns olika typer av klackar och fel typ för din bil kommer inte fast hjulet ordentligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/rims/97904.html

Previous:
Next:

fälg

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.