Hur man mäter bakhjulet Motkrav

Tillbaka hjul offset är skillnaden mellan centrumlinjen för hjulet och den bakre monteringsytan på hjulnavet. Noggranna mätningar krävs för att beräkna längden av bilens bakhjul. En liten variation i din mätning kontra den faktiska mätningen kommer att ge dig en felaktig förskjutning dimension. Detta kommer att leda till att du köper och installerar fel hjulet på din bil. Ett hjul med fel offset kommer drastiskt minska fordonets hantering och åkkomfort. Saker du behöver Review, en outtröttlig hjul
Måttband
Kalkylator Review Stålmåttstock
Visa fler instruktioner
1

står en outtröttlig hjul upprätt. Mät avståndet från utsidan av den bakre flänsen på utsidan av den främre flänsen med ett måttband.
2

Ange mätresultaten till en kalkylator. Dividera måttet med två för att hitta mitten av hjulet.
3

Lay ansiktet hjul fram och ned på en plan yta. Ställ en stållinjal över hjulet, över mitten av monteringsdelen nav. Mät avståndet från den exponerade ytan av monteringsnav till botten av stålet regeln med ett måttband.
4

Subtrahera mätningen från monteringsnav till botten av stålet regeln från centrumlinjen line mätning du bestämt tidigare. Till exempel skulle en centrumlinje mätning av 3,75 inches minus en uppmätt monteringsnav dimension av 3,25 ger en förskjutning av 0,50 eller 1/2 tum.
5

Multiplicera kompenseras av 25,4 för att omvandla den standardmätning till metersystemet. Till exempel, multiplicerat .50 med 25,4 lika med 12.7 eller 13 millimeter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/rims/97892.html

Previous:
Next:

fälg

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.