Hur man målar gjuten aluminium fälgar Black

Målning cast-aluminium hjul resulterar i en ny ser hjulet utan bekostnad av pulverlack eller anodisering. Broms damm, smuts och skräp kvar på hjulet kommer att störa hur färgen fäster på aluminiumfälg. Att ta sig tid att rengöra och förbereda hjulet kommer att säkerställa att färgen inte fäster. Saker du behöver
Aluminium Cleaner Review Dry trasor
hård borste
Rent vatten
200-grit sandpapper
Maskeringstejp Flighter Can av slipbar primer Flighter Can av svart sprayfärg
Visa fler instruktioner
en

Tillämpa aluminiumrengöringsmedel till ytan hos hjulet med en torr trasa. Låt renare att stanna kvar på hjulet i 15 till 20 minuter. Doppa en hård borste i rent vatten. Skrubba hjulet med våt pensel. Skölj hjulet med rent vatten. Låt hjulet helt torr.
2

Sand hjulet med 200-slippapper. Torka av slipat hjulet med en torr trasa.
3

Applicera maskeringstejp till alla delar av hjulet som inte kommer att få svart färg. Om det finns ett däck fäst vid hjulet, täck den med maskeringstejp.
4

Skaka slipbar primer. Håll spetsen av burken 6 inches från ytan av hjulet. Spraya ett jämnt lager primer på ytan av hjulet. Låt primern torka.
5

Sand burken av primer med 200-slippapper. Rengör slipdamm från hjulet med en torr trasa.
6

Skaka burken med svart sprayfärg. Håll spetsen av burken 8 till 12 inches från ytan av hjulet. Coat hjulet med svart sprayfärg. Låt färgen torka i 45 till 60 minuter. Applicera ytterligare skikt med färg tills du har önskad svart finish.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/rims/97882.html

Previous:
Next:

fälg

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.