Hur kan du klarlack Fälgar?

Fälgar är en av de mest anpassningsbara delarna av en bil. Du kan köpa fälgar i ett antal olika storlekar och utföranden, så att du kan anpassa din bil så mycket du vill. En klarlack appliceras innan fälgar lämnar fabriken och att förhindra repor och hålla fälgar ren. Dock behöver klarlack bytas med några års mellanrum för att hålla fälgarna ser nya. Saker du behöver
Ordet jack
Lug nut skiftnyckel
Jack står
Bil tvål
Bucket
Slang
mjuk borste
Stålull
flytande sandpapper
Rubbing Rags alkohol
uretan klarlack måla
Soft målarpensel
Visa fler instruktioner
1

Lossa muttrarna på alla fyra hjulen. Skjut domkraften under framaxeln av fordonet, stöttning upp den och ta bort båda framhjulen. Placera en domkraft stå bakom varje hjulnav att stödja fordonets front som du jack upp ryggen och ta bort bakhjulen. Ställ en pallbock bakom varje Bakhjulsnavet att hålla fordonet stöds när du lägger en klarlack på fälgarna.
2

Ta hjulen till en däckverkstad och be en professionell ta bort däcken från fälgarna. Däck borttagning kräver speciella verktyg som de flesta bilägare inte har, en däckverkstad kan ta bort dem utan att skada fälgar Addera 3

Ställ dina fälgar på en plan, väl ventilerad arbetsyta. såsom en uppfart och tillsätt 2 oz. av bil tvål till en hink, fylla den med vatten. Doppa penseln i tvål och försiktigt skrubba alla dina fälgar att ta bort bromsdamm och smuts som har samlats på ytan. Skölj med vatten från slang och låta fälgar lufttorka.
4

Applicera tillräckligt flytande sandpapper för att dämpa stålull och polera fälgarna att ta bort eventuella repor som finns i metallen. Flytande sandpapper har en fin, grynig konsistens som maler ner grunda repor utan att gräva alltför djupt i fälgen.
5

Blöt en trasa med tvättsprit och torka varje fälg, städa bort alla små metallpartiklar som produceras under slipningen processen. Skölj fälgar igen med slangen för att tvätta bort eventuella färgrester eller smuts som kan orsaka din klarlack bubbla eller skal.
6

Öppna din uretan klarlack färg och kombinera komponenter, som ersätter locket och skaka försiktigt innan du låter färgen att vila en timme för korrekt blandning. Uretan klarlack är gjord av två separata kemiska komponenter som samverkar för att täcka och skydda dina fälgar med bibehållen flexibilitet och glänsande.
7

Pensla ett tunt lager klarlack över ytan på varje fälg, tar hand att få det klart ner i hörnen av din fälg. Låt första lagret för att ställa i cirka tre timmar tills det blir klibbigt, så stryk en andra gång. Lägg ett till lager tre timmar efter den andra, lämnar fälgar att sätta i minst 72 timmar efter den sista pälsen att låta det ordentligt härda innan återmontering dina däck.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/rims/97874.html

Previous:
Next:

fälg

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.