Hur att bygga din egen designer fälgen

Fordon är en del av vardagen, och många människor har tagit till anpassa dem. Ett sätt att anpassa ett fordon är att lägga till egna fälgar. Designa dina fälgar och skicka dem till en verkstad som bygger egna mönster. Dessa butiker kommer att skapa din design i aluminium, standard metall som används i kanten konstruktion, eller titan-baserade metall om du har pengar, så att du kan använda din skräddarsydda fälgar på din bil .. Saker du behöver
Computer
Visa fler instruktioner
1

rita en cirkel på ett papper. Alla fälgar är runda eftersom däcken är runda.
2

Bestäm var bulthålen kommer att gå på din anpassade fälgar. För att göra detta, mäta avståndet av bulthålen från mitten av fälgen för närvarande på fordonet. Skriv ner de specs på papper. Rita bulthål i din cirkel. Rita dem så nära som möjligt till hur de är på riktigt fälgen.
3

Draw motiv innanför cirkeln som inte stör bulthålen. Det är här du kan låta din kreativa sida att gå till jobbet. Till exempel kan du rita miniatyr flammar runt bulthålen. När du ritar dessa designer, notera på pappret om de ska vara etsad i RIM: s material eller om dessa områden ska skäras ut.
4

Kontakta en lokal mekanisk verkstad som anpassar metallstycken . Fråga om teknikerna kommer att bygga din design till dina specifikationer. Verkstäder har rätt verktyg, bland annat en kraftfull metall carving svarv, och certifierade tekniker att korrekt skapa din skräddarsydda fälgar. Skicka in din design med alla dina specifikationer. Teknikerna kommer skära fälgar för dig med precision och skicklighet som är nästan omöjligt hemma.
5

Ansök din skräddarsydda fälgar till bilens däck. Ta din bil till en certifierad däck servicecenter, där yrkesverksamma kommer att balansera dina däck och tillämpa fälgar.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/rims/97816.html

Previous:
Next:

fälg