Hur man sätter på Dub Floaters

Dub floaters är en typ av fordon fälg, tillverkad av Dub anpassade hjul, konstruerade för att ge sken av att hjulen inte vänder. De är liknande konstruktion som "spinnare" (fälgar som fortsätter att snurra när hjulet har slutat snurra) men viktas att hålla fälgen stilla, även när hjulen är i rörelse. Du installerar dubba floaters på din bil som du gör med andra typer av fälgar. Saker du behöver
Bil jack
Socket Ratchet
ställa
Däck järn
Tarp
Handduk
Visa fler instruktioner
1

Lyft hjulet där du vill arbeta, med hjälp av domkraft. Se till att bilen står på en plan yta. Ta bort navkapseln från fälgen, om det behövs.
2

Lossa muttrarna, med däck järn eller Ratchet och Hylsnyckelsats. Ta bort muttrarna och ställ åt sidan. Lyft av hjulet av fordonets axel och ställ den plant på en presenning eller handduk för att förhindra repor. Addera 3

tömma däcket med hjälp av en mätare däcktryck. Tryck på däcket under tömning för att avlägsna så mycket luft som möjligt. Bänd däcket från den gamla fälgen med den platta änden av däcket järn eller ett spett.
4

Montera däcket på Dub utlånad fälgen, med däck järn eller en bändjärn att få läpp av däcket över fälgkanten.
5

Pumpa däcket till det tryck som anges på dess yttervägg.
6

tillbaka hjulet på fordonets axel med flottören kant vänd utåt. Byt ut muttrarna och dra åt med däck järn eller Ratchet och Hylsnyckelsats.
7

släpper långsamt domkraft för att ställa in däcket på marken. Dra åt alla muttrarna en sista gång, sedan sänka domkraften helt och ta bort från bilens underrede.
8

Testa Dub utlånad genom att försöka snurra den yttre kanten. Fälgen bör återgå till sitt ursprungliga läge inom några få sekunder på grund av vikten på insidan av flottören fälg. Om fälgen snurrar fritt, kan du behöva ansluta ingår magnetiska vikter på insidan av flottören fälg. Grupp vikter så tätt som möjligt.
9

Upprepa steg 1 till 9 för varje hjul på fordonet för att slutföra installationen av Dub floater fälgar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/rims/97815.html

Previous:
Next:

fälg

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.