Hur man installerar en Controller Släpvagnsbroms på en 2007 Avalanche

Före 2007 års modell var Chevrolets fabriksinstallerade avsättning för broms controller installation en "plug-and-play"-sele, utrustad med en terminal ände, kvar inuti instrumentbrädan . Sen 2007 års modell Laviner har trådarna installerat, men de är inte loomed eller ansluten till en slutände. De flesta köpare anser att detta är ett försök på tillverkarens del att dirigera ytterligare eftermarknaden jobb till sina återförsäljare. Eftersom en runda sju-stifts skumt är fortfarande installerad i anslutning till bogsera paketet, som fabriken är kopplat för all annan verksamhet än elektriska bromsar, montera bromsen controller förblir en okomplicerad process. Saker du behöver
Broms controller
Wire strippor
Lödning kit
Shrink-wrap isolering kit
Visa fler instruktioner
1

Montera broms controller enligt dess leverans instruktioner. Vanligtvis en "C"-formade konsolen måste anpassas till den främre till bakre axeln på Avalanche, inom 30-graders horisontell och monterad på instrumentbrädan på en plats där föraren kan nå det lätt. Bromsen regulatorn är monterad inuti denna "C"-formade konsolen. Slå upp innanför instrumentbrädan från placeringen av pedaler och hitta en lös röd-svart tråd och en lös blå
2

tråd någonstans bakom och under de ringer. Den röd-svarta ledningen är den 12-volts varm leveranser till bromsen styrenheten, och den blå tråden löper från bromsen styrenheten till dragkroken. Anslut de två kablarna till sina färg-matchade motsvarigheter på bromsen handkontrollen med en lödning kit och sedan isolera anslutningarna med en shrink-wrap kit.
3

Anslut den röda kabeln från bromsen kontrollenheten till bytte sida av Avalanche bromspedal mikrobrytare.
4

Öppna Avalanche huva. Lokalisera den andra änden av den 12-volts heta matningskabel, Chevrolet oftast lämnar det som en "död svans" tejpade ovanför hjulhuset till höger om motorn. Använd tråd strippor för att ta bort en halv centimeter av röd /svarta isoleringen från änden.
5

Hitta säkring ombord, som kallas Ultimate Battery Eliminator Circuit, eller UBEC, av General Motors, och öppna den främre täcka. Ett kopplingsschema identifierar inne i terminalen som den 12-volts varmtråd betjänar bromsen regulatorn måste bifogas, det är oftast terminal två, som är färgad silver och märkt säkring 66. Det bör vara en 30-amp säkring. Montera vajern sedan tillbaka UBEC locket.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97481.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.