Hur man installerar ett Hubcap på en 06 Toyota Corolla

Installera en ny navkapsel på en 2006 Toyota Corolla är en i grunden enkel process som tar mindre än fem minuter att slutföra. I grunden är detta en enkel typ av underhåll uppgift som överskrider fordonets branding. Processen är i stort sett densamma för en Ford eftersom det skulle vara för en Chevrolet och en Toyota Corolla. Spara för en kvarhållande ring finns det inga delar att montera. Saker du behöver
Stor platt skruvmejsel.
Visa fler instruktioner
1

in en platt skruvmejsel mellan den yttre kanten av den gamla navkapsel och hjulets fälg. Dra nedåt och bänd gamla hubcap off.
2

Rikta in låsringen med hubcap omvända-side inlägg. Se till att "dopp" i ringen inte bara "poäng" för att baksidan av navkapsel, men är också i linje med navkapsel s ventilspindeln hålet. Addera 3

Montera låsringen runt hela flikar och inlägg på navkapsel s baksida. En gång installerat, bör kvarhållande ringen vara tätt, utan något slack.
4

Placera navkapsel på fälgen, med ringen och de tjänster som vetter mot metall, inte utåt.

5

Push, hårt. Navkapselns kommer snäpper fast ordentligt i Corolla överkant.
6

Kontrollera hur stadigt navkapsel är på plats. Dra på den med händerna, och om det kommer ut, sedan försöka skjuta den tillbaka på plats. En korrekt storlek navkapsel bör inte falla ut ur kanten med en bogserbåt. Om du har problem med att få navkapsel på fälgen eller hålla den där, då är det troligt att du har fel storlek navkapsel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97415.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.