Hur installerar jag en Vector Maxx Power Inverter?

Vector Maxx växelriktare är namnet på vektor linje av icke-plug-i växelriktare. Dessa växelriktare är avsedda att kopplas till batteriet i stället för att anslutas till cigarettändaruttaget i bilen. På grund av hur mycket ström varje apparat förbrukar, kan den inte vara kopplad via cigarettändaruttaget eller det skulle blåsa en av fordonets säkringar. Detta gör kabeldragning en vektor Maxx enhet lite utmanande eftersom du måste köra nya kablar från enheten hela vägen till fordonets batteri. Saker du behöver
Vektor Maxx strömriktare
avbitare
Wire strippor
Drill
Skruvmejsel
Skyddshylsor
Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner

1

Läs tillverkarens instruktioner och bekanta dig med de olika delarna och anslutningar av omriktaren. Lokalisera de röda och svarta strömkablar som ska anslutas till batteriet. Se till att det finns tillräckligt med tråd för att nå från den avsedda platsen för omformaren till bilbatteriet. Om inte, får mer tråd innan.
2

Montera omformaren till fordonets vägg eller golv med borrmaskin och medföljande skruvar som följer med monteringssats. Kontrollera att enheten är säker. Borra ett hål genom motorrummet brandmur. Storleken på hålet bestämmes av storleken av trådarna som släpps ut och efter storleken av använda genomföringar. Skyddshylsor är gummilocken som skyddar ledningarna från kanterna av metallen hålet du borrade.
3

tryck på den röda och svarta kablarna genom genomföringen hålet och in i motorrummet. Dra dem runt viken över till batteriet. Vid inverter, band 1/2 tum av isoleringen från ändarna av de röda och svarta kablarna. Anslut den röda kabeln till omriktaren pluspol och den svarta kabeln till omriktaren minuspol. Vissa omriktare har skruvplintar som kan säkras med hjälp av en skruvmejsel, medan andra använder fjäderbelastade kontakter.
4

Gå tillbaka till den andra änden av den röda och svarta kablarna på batteriet. Anslut den positiva röda kabeln till den positiva batteripolen. Detta kan göras med en klämma eller genom att lossa batterikabeln tråd och fastnar tråden växelriktareffektkälla inuti batteriet kabelklämma. Anslut den negativa svarta kabeln till antingen den negativa polen på batteriet eller
5

till metallramen av fordonet. Montera säkringen Vector Maxx i omriktaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97396.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.