Hur man tar bort Dash i en 1999 Ford Taurus

1999 års Ford Taurus är slutproduktion år för modellens tredje generationen. Strecket i Oxen måste tas bort för att utföra underhåll på värmeelementet eller instrumentpanelen. Instrumentbrädan hålls på plats av skruvar, som kan ha Phillips huvuden eller sexkantiga huvuden, så både en skruvmejsel och hylsnyckel bör vara praktiskt under projektet att ta hänsyn till vare sig situationen. Saker du behöver
Hylsnyckel
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Park Taurus på en plan yta och dra åt parkeringsbromsen. Öppna huven och koppla bort den negativa batterikabeln för att förhindra airbagen från driftsätta medan du arbetar inuti fordonet.
2

Dra ner på den nedre rattstången täcka med tillräcklig kraft för att befria den från klämmorna håller den på plats. Ta bort den från bilen.
3

Demontera bultarna under ratten med en hylsnyckel. Lyft krockkudden ut och koppla luften sele väska ledningar. Placera airbagen på ett säkert ställe.
4

Ta bort locket ratten. Ta bort skruven i mitten av ratten med en hylsnyckel. Dra ratten rakt upp och ta bort den från kolonnen.
5

Ta bort skruvarna som håller streck i stället med en stjärnskruvmejsel eller hylsnyckel. Det finns sju skruvar totalt, tre direkt under vindrutan, två under instrumentbrädan på förarsidan, en inuti instrumentbrädan facket och en nedanför strecket på passagerarsidan.
6

Dra ut luftventiler för hand. Ta vreden temperaturreglering genom att dra dem rakt ut.
7

Grip de bakre kanterna på instrumentbrädan ordentligt och dra ut tillräckligt hårt för att befria den från klämmorna. Dra den framåt tillräckligt långt för att komma åt den bakre delen av instrumentbrädan.
8

Koppla alla de elektriska anslutningarna, inklusive kombiinstrumentet och temperaturkontroll.
9

Dra dash gratis och vrid den åt sidan för att passa in genom dörren på fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97378.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.