Hur får man en Grant Ratt Off

Custom, eftermarknads rattar är en populär uppgradering för många bilar och lastbilar. Grant är en av de många företag som gör en linje av rattar som kan installeras på nästan alla fordon med rätt adapter. Ta bort en Grant ratt är en enkel sak att unbolting hjulet från adaptern och sedan ta bort adaptern. Detta tar ett minimum av verktyg och expertis och kan utföras på några minuter. Saker du behöver
Hylsnyckelsats och spärrfunktion
insexnyckel
Ratt avdragare
Visa fler instruktioner
1

Avlägsna tutan genom att koppla trådarna som kopplas in på baksidan av det. Stilen i hornet knappen varierar beroende på vilken typ av hjul. Vissa Grant hjul har en liten knapp mitt horn som du kan bända ut, medan andra använder en större horn knapp som du också försiktigt kan bända bort.
2

Använd en hylsa och spärrskaft för att ta bort skruvarna som håll ratten till Grant adaptern navet. Grant hjul installeras på bilar med en adapter som gör att hjulet att passa på en mängd olika bilar. Det är oftast antingen tre eller fem bultarna som håller hjulet på adaptern, och kan vara antingen insexskruvar eller konventionella bultar. Ställ in ratten och skruvarna åt sidan.
3

Använd en hylsa och spärrskaft för att ta bort centrum muttern som håller Grant adaptern till bilens rattstången. Du kan behöva använda en adapter i änden av hylsan för att tillåta att den att nå muttern. Lossa muttern genom att vrida det moturs.
4

Dra Grant navet adaptern rakt av från rattstången. Du kan behöva använda en avdragare ratt att ta bort hjulet. Det stramar mot rattstången och pressar navet adapter bort av kolonnen. När du tar bort adaptern, kan du behöva att trä horn trådarna genom ett hål i adaptern.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97333.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val