Hur man tar bort en dörrpanel på en 2000 Chevy Silverado

Bakom dörrpanelen på en 2000 Chevrolet Silverado sitta ett överflöd av viktiga delar . Spärren , fönster regulator och dörr högtalare alla sitter bakom att plastbit , och om någon av dem skulle behöva bytas ut eller repareras , har dörrpanelen att lossna . Det finns inte många verktyg som krävs för att göra detta jobb ordentligt , och för att göra en dörrpanel bör ta cirka 15 minuter totalt . Saker du behöver
Fönstervev clip borttagningsverktyg
skruvmejsel
1/4-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Open dörren så bred som möjligt . Ta bort omkopplaren fönsterlåset med skruvmejsel och kåpa runt inre dörrhandtaget . Unbolt bulten nedanför fönstret låsknappen , under armstödet och i botten av dörren med 1/4-tums Ratchet och uttag .
2

Placera fönster vev borttagningsverktyg mellan fönstret vev och dörrhandtag . Fiol med verktyg för att trycka klämman bort av veven och dra veven bort av dörren. Om du har makt fönster , dra upp på brytaren panelen med händerna , dra ut ledningarna .
3

Dra loss den inre panelen på motsatt sida av dörren som sidan spegeln , med hjälp av händerna . Plocka upp dörrpanelen genom armstödet , lyfta lodrätt . Dra panelen mot insidan av trucken och ställ den åt sidan .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97200.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.