Ta reda Storlek Bränslepump

Bränslepumpen är en integrerad del av en förbränningsmotor. Det är viktigt att rätt storlek på pump monteras i motorn för att säkerställa att bränslet pumpas effektivt runt motorn vid en tillräcklig hastighet för sin storlek. Ta reda på storleken på bränslepumpen du behöver för din bil är mycket enkelt. Saker du behöver
Bruksanvisning
Visa fler instruktioner
1

titt under huven för att se hur många cylindrar motorn har. I de flesta motorer är det någonstans mellan 2 och 8. Om du har en lyxbil, kommer din motor har fler cylindrar än en bil i den nedre änden av marknaden eftersom fler cylindrar lika en jämnare gång. Om, efter att ha tittat under huven antalet cylindrar du har är fortfarande ett mysterium, kolla avsnittet motor spec i instruktionsboken.
2

Bestäm hur många liter din motor har. Den beräkning som ingenjörer använder för att räkna ut detta är lång och mycket komplicerad involverar saker som att multiplicera borrning och slaglängd din motor. Lyckligtvis har de gjort detta arbete och storleken på din motor i liter är skriven i spec delen av din instruktionsbok. Det kan också vara stämplat på baksidan av bilen, såsom 5.4L eller 6.1L.
3

Ta den information du har samlat in och besöka din lokala auto reservdelar butik och hitta ett bränsle pump som passar dina behov. Leta reda på bränslepumpar i butiken och du kanske upptäcker att det finns ett diagram på väggen berättar vilka pumpar är lämpliga för särskilda motorer eller pumpar kan beställas efter storlek med den information som visas på hyllan kanter. Om informationen inte är så uppenbart, läs på förpackningen att pumparna kommer in Förpackningen ska innehålla såväl cylindern och liters storlek att pumpen är lämplig för. Om du är osäker på vilken som ska få, be en medlem av personalen som borde vara bekant med de produkter som de säljer och borde därför kunna hjälpa dig att hitta det du söker efter.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96476.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.