Om BMW E30 325i Performance Chip

I E30 är den tredje generationens 3-serie gjord av tyska tillverkaren BMW . De 325i drevs av en 2,5 - liters rak 6 motor . Dess prestanda kan förbättras genom en prestanda datachip . Beskrivning

Motorn i E30 325i styrs av en dator ombord som har ett antal datorchips. Föreställningen chip ersätter chip som styr bränsleinsprutning s kartor med mer aggressiva inställningar för bränsle och timing .
Mer kraft

bättre datachips från ett företag som Dinan Engineering lägga en märkbar mängd hästkrafter till E30 : s motor , upping ström från ca 168 hk till 183 hk i fallet med en Dinan chip . De flesta marker höjer också motorns rev limiter , vilket gör att motorn rev högre .
Installation och Cost

Installera ett datachip på en äldre BMW som E30 är mycket enkelt . De nyare BMW kräver en diagnostisk dator att programmera om programvaran , är det chip på E30 helt enkelt bort från ECU styrelsen och ersätts med den nya. ECU ombord ligger bakom instrumentbrädan och kopplas loss och därefter avlägsnas för installationen av det nya chippet . Kostnaden för ett chip kan variera från $ 50 om man köper används till ett par hundra dollar ny .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96298.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.