Hur man installerar Wheel Spacers på en '86 Chevy Monte Carlo

Monte Carlo är en tvådörrars coupe tillverkad av Chevrolet. Installera hjul distanser på en Monte Carlo placerar hjulen längre bort från fjädring, vilket kan förbättra stabiliteten och räcka och göra fordonet ser bättre ut. Installera hjul distanser på en Monte Carlo är det samma procedur som någon annan bil och kräver att fordonet lyftas och därefter stöd så att hjulen kan tas bort och spridarna installerats. Det finns två typer av hjul distanser. Den ena är en platt bit metall med hål borrade i det som glider över befintliga dubbar. Den andra är en distans som bultar till hjulbultar och har nya dubbar på spacer att hjulet då bultarna. Saker du behöver
Golv jack
Jack står
rörtång
momentnyckel
Wheel spacers
Visa fler instruktioner
1

Park Monte Carlo på en plan, jämn yta. Lossa muttrarna som håller hjulen på. Lyft bilen med en domkraft och sänk ner den på en pallbock. Upprepa denna process för alla fyra hörnen tills bilen stöds och alla fyra hjulen kan tas bort. Avsluta ta bort muttrarna och hjulen.
2

Rengör navet där hjulet monteras med avfettningsmedel och en trasa. Om distansen är inte bulten på typ, skjut hjulspacernas över pinnbultarna att muttrarna för hjulen tråden på. Se till att spacer sitter helt mot navet.
3

Montera bulten på distanser genom att skjuta spacer över befintliga dubbar. Montera de extra muttrarna som medföljer satsen på pinnbultarna till att spacer är bultad till Monte Carlo nav.
4

Skjut tillbaka hjulet på navet. Hjulet spacer blir mellan hjulet och navet, placera hjulet längre bort från navet. Montera muttrarna och dra åt dem.
5

Upprepa steg 2 och 3 för de återstående tre hörnen i Monte Carlo. När alla hjul distanser och hjulen är installerade, använder ordet jack att lyfta fordonet, flytta golvet uttag ur vägen och sänk bilen till marken.
6

Finish åtdragning muttrarna med momentnyckel. Dra tappmuttem till 80-90 ft /lbs. Dra inte åt dem. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96060.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.