GM Performance Tips för en 2000 Cadillac Eldorado ETC

General Motors (GM) har en rad av prestanda produkter som utformats speciellt för sina fordon. GM Performance produkter kommer inte garantin ogiltig av Eldorado, som många andra osanktionerade produkterna kommer. Dessa delar är tillgängliga från GM Performance Parts direkt om deras katalog. Alternativt, många fristående återförsäljare säljer delarna direkt till kunderna. Exhaust Systems

GM Performance raden av avgassystem är syrafast stål och fäst på fordonet med hjälp av de ursprungliga fabriksinställningarna bultar och klämmor. De halvsats avgassystem uppfyller de flesta bullernivåer decibel, men du bör kontrollera med din lokala lagar för att se om de har strängare buller restriktioner. GM ingenjörer gjorde avgassystemet för GM fordon som Eldorado ETC.
Kompressor

GM Performance Parts gör också en kompressor för några av sina motorer. Laddaren kan producera drygt 600 hästkrafter beroende på motor. GM säljer kompressor som ett kit, med alla de delar som den behöver för att installera den till motorn. GM rekommenderar att detta kit installeras av en professionell.
Bromsar

GM Performance Parts erbjuder också bromsbelägg och rotorer särskilt för prestanda körning. Vissa rotorer är dubbla väggar, med en intercooler kammare mellan väggarna för att hålla broms rotorer cool. Bromsbelägg finns också tillgängliga från GM Performance Parts för att användas med Performance rotorer. Broms kit är att byta de främre skivbromsar i Eldorado.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96026.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.