Hur Justera Spax

Upphängningssystem fungera som en integrerad del av alla bil , men inte alla fjädringssystem är justerbara . Den Spax PSX raden av dämpare är fullt justerbar , så att bilägaren kan anpassa nivån på stötdämpning på sina fordon . Oavsett om du önskar en grov eller mjuk gång , kan de Spax PSX spjällen justeras för perfekt passform . Med rätt verktyg och teknik , kan du justera Spax i några få steg . Saker du behöver
Spax PSX dämpare
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

Ställ alla spjäll till " helt mjuka " genom att vrida justeringsmuttrarna counter- medurs med en momentnyckel . Det finns en teleskopisk dämpare vid basen och en stötta justeringsanordning vid toppen av varje dämpare . Denna inställning gör det möjligt för maximal stötdämpning eller " mjukaste " ride .
2

Kör fordonet notera mjukheten av ritten .
3

Rotera de teleskopiska och strut justermuttrarna med en momentnyckel medurs för att minska den " mjukhet " av åkturen . SPAX dämpare har 28 stadier av anpassning som kan justeras för alla typer av körsätt och villkor . Inställningen av Spax dämpare varierar och kan endast vara korrekt inställda med början vid den mjukaste inställningen , kör fordonet , och justera enligt den önskade mjukheten av ritten .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95772.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.