Typer av bil spoilers

Om du vill lägga stil till din bil, kanske du vill investera i en bil spoiler. Bil spoilers montera på toppen av ett fordon stammen eller kan passa under den främre stötfångaren. Dessutom kan bilspoilers förbättra bilens prestanda genom att dra eller förbättra hanteringen av ett fordon på ökade hastigheter. De flesta människor ser spoilers på tävlingsbilar, men du kan lägga spoilers till en traditionell bil. Fabriks-Styled Spoiler

Factory spoilers matcha utseendet och formen av spoilers köps direkt från Original Equipment Manufacturer (OEM). En gång installerat fabriken spoiler verkar som om det var alltid på fordonet. Factory spoilers är noggrant utformade för att fungera med bilens specifikationer.
Frontspoiler

Du kan montera en frontspoiler under stötfångaren på bilen. Frontspoilers flyttar luftflödet mot underredet av fordonet där luftmotståndet är lägre. När luftmotståndet minskar, förbättrar bränsleeffektiviteten vid högre hastigheter och när du kör på motorvägen.
Rear Lip Spoiler

bakre spoiler fäster undertill stötfångaren bak i bilen. Det förlänger stötfångarhöljet. Din bil kommer att visas lägre till marken. Om du dessutom lägger till en främre spoiler och sidokjolarna, visas det kompletta fordonet lägre.
Universal Spoiler

Universal Spoilers montera på mer än ett fordon modell med ett fåtal justeringar. Typiskt, kan placeringen av spoiler variera och en gång installerat, den universella spoiler kan skilja sig från bil till bil. Det är bäst att måla eller borra spoilern efter att du har förmonterade den universella spoiler till bilens bagageutrymme.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95618.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.