Hur man installerar ett kallt luftintaget på en '02 Civic

Byta låda lager luften med en kall luftintaget är en populär uppgradering. Beståndet luft box är relativt restriktiv och inte låta motorn få en optimal mängd luft. En kall luftintaget, å andra sidan, ger mer kall, tät luft till motorn, vilket gör det möjligt att producera högre effekt. En kall luftintaget består av större intag slang och en större kon filter monterat på änden av slangen. Saker du behöver
Hylsnyckelsats och spärrfunktion
förlängningar Socket
Hex skiftnycklar
Borrmaskin
Open-ended skiftnycklar
Cutters
Visa fler instruktioner

1

skruva isär höljet för luftfiltret, ligger framför vindrutan på baksidan av motorn. Använd en skruvmejsel för att ta bort skruvarna och ta bort luckan. Ställ luftfiltret åt sidan. Lossa och ta bort skruvarna som håller filterhuset till motorn, med hjälp av en hylsa och ett spärrskaft.
2

avlägsna luften bultarna inmatningsrör med en sockel och ställa luftintaget åt sidan. Ta luftfilterhuset när intaget avlägsnas genom att trycka ner fliken på filterhuset som du drar ut den.
3

Lokalisera och ta bort slangen som sitter under luftfiltret bostäder som är fäst till motorn. Använd en hylsa för att ta bort avsändaren lufttemperatur, också placerad under luftfilterhuset, och gängas in i motorn. Unbolt monteras kopplingen kabeln. Luftfiltret kit kommer förmodligen komma med ett nytt fäste för kopplingen kabeln. Ta bort skruvarna för luften rutan fäste monteras på transmissionen.
4

Montera fästet kopplingen kabeln som följde med intag kit. Skjut hylsan för luftintaget slangen på spjällhuset. Dra en slangklämma runt hylsan för att fästa den vid spjällhuset. Skjut en annan slangklämma över hylsan, som senare kommer att användas för att dra åt hylsan till luftintaget slangen. Om tillämpligt, installera sensorn lufttemperaturen i hylsan.
5

Montera slangen luftintag på hylsan som installerades på spjällhuset. Dra åt slangklämman med en skruvmejsel. Bolt på konsolen som stöder röret luftintaget med den medföljande hårdvaran. Installera om ventilationsslangen från motorn till det nya intaget.
6

Skjut den andra adaptern på slutet av intaget slangen med en slangklämma. Skjut lägre intag röret på adaptern och dra åt den med en slangklämma. Montera fästet för den lägre intag röret. Montera kopplingen linje på den nya konsolen.
7

Parkera framför bilen på ramper, eller höja den med en domkraft och stöd den ordentligt på båda sidor med pallbockar. Montera stora filtret på änden av det nedre inloppsröret med en slangklämma, vilket garanterar att filtret är placerad där den är utsatt för frisk, inkommande luft. Sänk bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95419.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.