DIY 4X4 Van Conversion

Van konvertering från 2-hjulsdrift till 4-hjulsdrift kan göras på nästan alla van. Reservdelar finns för alla märken och modeller och rekommenderas starkt för säkerhet och enkel installation. Det är komplicerat, men om du följer några grundläggande steg, kan du ändra differential, installera nya fjädrar lyftar, fjädring och alla nödvändiga delar för att slutföra jobbet själv. Bara ta det ett steg i taget och du kan köra en specialbyggd 4-hjulsdrift van på en helg. Saker du behöver
4x4 van konverteringssats
Jacks
mutterdragare
Acetylen fackla
Visa fler instruktioner
1

Jack upp van så att axeln är i axelhöjd. Ta bort fjädern hangarer ur satsen. Skjut dem på ramen strax bakom stötfångaren. De kan bara sitta på ett sätt. Borra och installera dem med bultar och muttrar ingår i satsen.
2

Ta bort den gamla uppskov. Börja med att ta bort alla bromsledningar, ABS linjer och stötar från båda sidor. Ta bort alla styrande kopplingarna och radiearmen bultar fäste. Placera en domkraft under upphängning och sänk den ner och ut i ett stycke.
3

Skär ut den främre tvärbalken med en acetylen fackla. Bolt de nya fjädrarna till vårens hangarer framför. Montera fjädern bojor som följde med satsen där de gamla fjädrarna lossnade. Skruva fast baksidan av fjädrarna till fjäderbultarna.
4

Placera den nya differentialen och axel under van. Sänk van ner på axeln. Montera U-bultarna över ramen. Anslut dem på axeln och dra åt dem.
5

Hook upp alla slangar, bromsrör, kopplingar styrning och andra delar som togs bort. Lyft bilen tillbaka upp. Montera däck.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87675.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.