Hur Retrofit Roller Lifters

Eftermontering rull lyftare används med motorer som inte är utrustade med en hydraulisk rulle kamaxel och lyftare från fabriken. Installationen av en eftermontering rulle lyftare kommer att kräva en hydraulisk kit rulle lyft. En hydraulisk rulle lift kit innehåller åtta lyftare församlingar. Varje lyftare montering består av ett intag och ett avgas-hjul, som är fäst till en slips bar. Saker du behöver
Lifter monteringssats
Momentnyckel
Hylsnyckel
Visa fler instruktioner
1

Byt olja och oljefilter till din bil. Du kan göra det själv eller har det gjort professionellt.
2

Passa lyftarna på motorblocket med lyftaren guider medföljer lyften monteringssats. Kontrollera att svärdet är vänd motsatt sida av motorblocket.
3

Placera håll ned spindeln över toppen av lyftaren guider. Verifiera varje flik på spindeln i kontakt med centrum av lyftaren guider.
4

in nedhållaren bultar som medföljer lyften monteringssats i monteringshålen i lastrummet ned spindeln. Dra åt bultarna till 18 foot-pounds med momentnyckel.
5

Vrid motorn för hand för att placera numret "1" cylindern i tänd-ÖD. Båda lyftar för numret "1" cylinder kommer att vara inne lyftaren borrningarna.
6

Ställ rockers för motorn att "nolla" lash. Snurra tryckstången när du drar åt rocker muttern med hjälp av hylsnyckel. Du kommer att vara på "noll" lash när du stöter på motstånd åtdragning av muttern.
7

Vrid rocker mutter 3/4 till ett helt varv bortom "noll" lash. Du har nu justerat förspänningen för antalet "1" cylinder. Ställ in förspänningen för kvarvarande motor cylindrar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87661.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.