Hur man installerar ett Roadmaster Radio

Den Roadmaster var en bil modell som produceras av Buick uppdelning av General Motors mellan 1991 och 1996. I huvudsak en stationsvagn, var Roadmaster bara måttligt framgångsrika och slutligen fasas ut till förmån för konsumenternas intresse för sport utility vehicles. Ursprungligen radion bestod av en enkel AM /FM stereo mottagare och kassett-enheten. Installera en radio liknar installerar radio i en Buick modell och endast kräver grundläggande verktyg för att slutföra. Saker du behöver
Skiftnyckel
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

bort den elektriska kabeln från den negativa polen på bilbatteriet. Lossa den med en skiftnyckel och sedan vicka det samtidigt försiktigt lyfta den från terminalen.
2

Koppla instrumentbrädan och handskfacket som behövs för att komma åt radion bostäder innanför instrumentbrädan. Detta kräver avlägsnande av en serie av Phillips-skruvar och löstagning instrumentbrädan från ramen. Ställ de borttagna objekt åt sidan.
3

Leta bilens kabelstam innanför höljet för radion på den inre instrumentbrädan ramen och dra ut den så långt som den kommer. Montera selen på selen slingan på höger radions baksida. Selen glider över hamnen och vikten av radion ger spänning för att hålla den på plats.
4

Wrap den främre änden av den svarta antennkabeln över ställskruven på vänster baksida radion. Dra åt skruven med en stjärnskruvmejsel tills det är säkert. Detta ansluter radion till bilens viktigaste externa antenn
5

Lossa de svarta och röda ställskruvar på baksidan av radion med en skruvmejsel och linda de enskilda färgade trådar runt ställskruvarna,. Röd tråd till röd skruv, och svarta till svarta skruven. Dra åt skruvarna helt.
6

Anslut högtalarkablarna på baksidan av radion enligt kopplingsschemat som medföljde radion och användare Roadmaster handboken.
7 < p> Slip radion tillbaka in i huset i den bakre streck ramen. Kläm inte någon av trådarna och se till att den är korrekt placerad och nivå.
8

Rikta in hålen i botten på radion med hålen i instrumentbrädan ramen och spänn fast dem ordentligt. Dra försiktigt på radion för att testa att den är helt ansluten.
9

Montera infattningen som medföljde enheten över framsidan av radion tills den klickar på plats. Fäst instrumentpanelen locket till ramen med skruvar och clips och se till att radion passar enkelt via radio öppningen.
10

Anslut den negativa elektriska kabeln till batteriet och dra åt den med skiftnyckeln . Testa radions funktion.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87508.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.