86 Mustang viktreduktion Tips

1986 Mustang, som ofta kallas "Fox Body" Mustang, är en bil som ofta används för att bygga höga hästkrafter tävlingsbilar. Fox Body hade alternativet för en 5,0-liters motor och redan vägde mindre än de flesta prestanda bilar på grund av dess mindre storlek. Dock är de som bygger bilar att gå fort letar ofta efter fler tips viktminskning att öka gasrespons, vridmoment och varvtal. Onödig Interiör utrustning

Ta bort all onödig utrustning från fordonet. Detta inkluderar reservhjul och domkraft, baksäte och passagerarstol. Om du planerar att köra Mustang på gatan och inte i precis travet, kan du behöva göra en koncession och hålla några av dessa poster. Men om viktminskning är ditt främsta mål, är detta ett enkelt sätt att förlora 100 pounds eller mer från din Mustang. Andra valfria objekt inkluderar radio, högtalare, inredningsdetaljer och takinteriör.
Hood och bakluckan

bort motorhuven och ersätta den med en glasfiber eller kolfiber huva. Den ursprungliga huven på Fox Body Mustang är stål. En Glasfiberhuven kan minska vikten på din Mustang med 50 pounds. Dessutom, även om däcket locket på Fox Body Mustang är en del av kombi, kan du byta ut halvkombi med en kolfiber eller glasfiber kombi. Du kan också byta ut bakrutan med plexiglas.
Fjädring

fjädring på Fox Body Mustang gjorda av skrymmande stämplade stål väger mycket mer än byggt suspensioner för racing. Installera lättare vikt rörformade fjädring bitar, såsom K-medlem och vapenkontroll kan släppa vikt från dina Mustang samt förbättra den övergripande kontrollen över bilen. K medlemsländer länkar främre hjulupphängningen med ramen för din Fox kropp och kontroll armar håller dina hjul på K medlem. I vissa racing ligor, kommer att slutföra denna omställning är nödvändig innan du kan tävla, eftersom det förbättrar säkerheten och är därför ett krav.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86041.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.