Hur man målar ett Pilot

Honda konstruerade medelstora Pilot att fylla den nisch mellan den massiva SUV och kombi. Piloten kom bara med ett urval av mellan sju och 13 nyanser av svart, rött, beige, grått och grönt. Naturvårdsverket tillåter inte längre icke-licensierade konsumenter att köpa bilklassade målarfärger innehåller flyktiga organiska föreningar. Som sådan kan den genomsnittliga konsumenten inte längre köpa samma bil-grade färg som Honda använder i fabriken. Däremot kan du spara några stora pengar på Body Shop genom att göra mest arbetsintensiva prep arbete själv. Saker du behöver
grundläggande handverktyg
Plastfolie
Blå, 3/4-tums breda målare "tejp
Silvertejp
Rakblad
Skum rondell med självhäftande baksida
Scuff kuddar motsvarande stålull grad 1 och grad 00
plast packning skrapa
Handduk
Vaselin, stort badkar
Pensel
Visa mer Instruktioner

1

Stick din Grade 1 (stålull motsvarande) pad att skummet slipplattan och cup dynan i handen. Placera dynan på din Honda huva och börja arbeta den i 8-tums diameter cirklar, med bara vikten av din hand för tryck. Sticka fram och tillbaka över huven, pauser regelbundet för att torka bort dammet med en handduk. Titta på det slipade området från en vinkel, tanken här är att putsa och ta bort eventuella glans. Om du ser några blanka fläckar, gå tillbaka över dem med tröskelskyddet pad.
2

Upprepa steg 1 över hela bilen, arbeta uppifrån och ned och en panel i taget. Ta bort all glans är kritisk, eftersom en glansig yta hindrar färgen från att fastna. Även en enda, liten fläck kan orsaka färsk färg för att lyfta och dra. När du har gått över alla yttre ytor, öppna huven, bakluckan, tanklocket dörren och alla dörrar till sand sidostycken och panelkanter. Tryck inte för hårt på panelkanterna eller du riskerar att bryta igenom lacken och i primern.
3

Täcka alla fönster med en trippel lager av tunga plastfolie. Kör en bit målartejp runt kanterna för att täcka weatherstripping och trim, använd sedan din plast packning skrapa för att driva bandet djupt i urtagen mellan weatherstripping och panelen. Täck weatherstripping och trimma helt med tejp, men behålla den av metall paneler. Skjut ett rakblad i springan för att klippa bort och överskott tejp.
4

Upprepa Steg 3 med strålkastare, svans-lampor och alla gummi eller plast trim bitar som du inte vill ha målade . Dessa kommer att omfatta dörrhandtag, den svarta formning i den nedre grillen öppning, de sidospeglar och alla kromlister runt den övre grillöppningen och strålkastare.
5

Applicera tejp till aluminiumfälgar, omslag runt ekrarna och täcker mitten locket. Applicera tejpen till något du inte vill måla på. Din kropp butik ska ha hjulsidor hålla sprutdimma bort av fälgar, men olyckor händer, ta detta extra steg för sinnesfrid
6

Scoop vaselin ur plast badkar och in. en mikrovågsugn glasskål. Mikrovågsugn på medelhög värme tills gelé börjar löpa och nästan liquefies. Ta ut den till lastbilen, doppa din pensel i den och måla upphängningskomponenter, undersidan av dina hjulhusen, synliga delar av din underrede med gelé. Återigen, detta är ett extra steg som du inte nödvändigtvis behöver ta, men det är utmärkt försäkring mot oavsiktlig färg sprutdimma. Använd aceton för att ta bort gelé som blir på karosseridelar, du kan ta bort gelé från underredet senare med viss motor avfettningsmedel. Många gör-det-själv-biltvätt erbjuda det.
7

Ladda din bil på en trailer och ta den till body shop för färg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86013.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.