Hur man installerar Coil distanser på en Jeep Cherokee

Installera en uppsättning distanser spiralfjäder på din Jeep Cherokee lyfter fordonet för att möjliggöra större däck och förbättrade off-road prestanda. Större däck ökar markfrigången och tillåter dig att köra över större hinder på spåret. Coil distanser finns i storlekar från 3/4 av en tum till 1 ½ inches, beroende på din applikation. Dessa kan installeras i din uppfart med enkla verktyg. Saker du behöver
Lug nut skiftnyckel
hydraulisk domkraft
Socket Ratchet
ställa
Visa fler instruktioner
1

Lossa muttrarna på ena av de främre däcken med en klack skiftnyckel. Placera en domkraft direkt under axeln och lyft fordonet nog att ta bort muttrarna och däcket.
2

Ta bort skruvarna som håller stöt till axeln med en spärr och uttag. Placera skruvarna åt sidan för montering.
3

Ta bort den nedre bulten spåret bar med ett Ratchet och uttag. Spåret bar är staven som förbinder ramen till axeln. Det är parallell med axeln.
4

Ta bort krängningshämmare länkar med ett Ratchet och uttag. Den Swaybar fäster på båda sidor av axeln. Båda länkar måste avlägsnas för att undvika skador på lager bussningar.
5

Lyft fordonets ram med hjälp av en domkraft tillräckligt hög för att ta bort spiralfjädern från fordonet. Placera spolen spacer ovanpå spiralfjädern. Spolen spacer passar på fabriken bump stop. Installera om spiralfjädern.
6

Upprepa dessa steg till den motsatta sidan av fordonet.
7

tillbaka de chocker, krängningshämmare länkar och spår svärdsbulten med en spärr och uttag. Byt ut däcket och dra åt muttrarna. Sänk bilen till marken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84515.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.