Camber Kit Installationsanvisningar

Camber kit används på olika märken och modeller av fordon som har en fjädring spiralfjäder och en två-tums tillbehör prestanda spiralfjäder fjädring lift. Hela syftet med camber kit är att kunna justera camber (graden av anpassning av hjulen längs dess vinkelräta axlar mot marken) utan att behöva köpa nya hjul eller andra justeringar butik och därmed minska skador på däcket och vilket gör dem längre. Inledande

Parkera bilen i en ren och torr yta som är plan och plats block av trä, tegel eller annat material runt hjulen för att förhindra dem från att rulla i valfri riktning. Koppla bort den negativa batterikabeln innan du kopplar pluskabeln.

Jack bilen upp antingen endast på framsidan eller baksidan, eller genom att lyfta hela fordonet, beroende på vad däcken du behöver rätta till.


Framhjul

Ta lederna lager bollen i fronten genom att ta ur låspinnen, då muttern. Placera kulleden remover gaffel i mellan kulleden och upphängningsaggregatet. Hammer kulleden remover tills de två punkter skilda från varandra. Ta kulleden med en tre käken presser och tvingar skruven, och installera de nya kulleder.

Vid montering av nya kulleder, ställer upp de två skjutbara plattorna efter att du har kulleden förbi öppningen av fjädring äggula och den övre glidplattan. Skjut upphängningsaggregat genom botten bulten och med tänderna nedåt, dra åt låsmuttern. Sätt kulleden i det läge som är längst ut, dra åt den, och sätter på hjulet igen.
Bakhjul

att ta bort den bakre lager kontrollgruppen, ta bort låspinnen från kontrollgruppen kullänkens bult längst upp i mitten. Ta bort låsmuttern och sätta kulleden remover mellan kulleden och upphängningsaggregatet och hammare tills de två separata. Ta bort skruven som är på andra sidan, men bara den blanka sidan som den andra svetsas på. Ta loss armen.

Installera den nya kontrollen armen genom att lossa låsmuttrarna och vrida styrarmen på båda sidor tills de slutar. Gör inte dem tillsammans med blickfång. Sätta den gamla styrarmar bredvid de nya och använda centrum bit för att justera längden av den nya. Dra den nya bulten igen innan den nya kontrollen armslängds kulleden på och dra åt den. Sätt i en ny låssprint, böja den för att hålla den på plats. Dra upp bussningen bulten och ta armen kontroll tråden ut tre inches för varje tum att den tappas. Dra åt låsmuttrarna och sätter på hjulet igen. Inspektera och testa fjädring för att säkerställa att det görs på rätt sätt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83688.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.