Hur Turbo en Diesel

Lägga ett turbo kit till din diesel gör det inte bara låter bättre och köra bättre, kan det öka motorns verkningsgrad, öka bränsle körsträcka och förlänga livslängden på din motor. Turbo kit för dieslar är lätta att hitta och kan installeras på en dag, om du vet vad du gör. Instruktioner
1

Gör en lista över alla dina diesel specifikationer. Detta bör innefatta märke, modell, år, motortyp, storlek och eventuella egna arbete som redan har gjorts på motorn.
2

Förstå vad en turbo kit bör innehålla och de olika kit som finns. Kits delas främst genom att göra av fordonet och ibland av året eller motorstorlek. Det kan också vara en häst uteffekt som anges med satsen, berätta hur mycket hästkrafter kan läggas.
3

Shop tillverkarens nätet att jämföra kit, priser och fraktkostnader. Några av de bästa diesel turbo tillverkaren är: Banker Ström, Garrett Turbo, Holset och Borg Warner. Se till att du jämför kit med samma produkter som ingår i mer korrekta jämförelser.
4

Ring eller besök din lokala bildelar och anpassade bildelar butiker för pris och citat installation. Priserna kan vara billigare frånvarande kostnaden för frakt och hantering.
5

Kontrollera att alla delar finns med, inklusive installation räkningen när din kit anländer. Det är viktigt att göra innan installationen, för om det finns delar som saknas och du har startat projektet bolaget inte kan tillåta att en återbetalning eller retur.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/82888.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.