Svenska Bil >> Båtar >> Content

Marketing Strategy # 1: Identifiera ditt varumärke värde

Tänk dig att du går längs en dag i en park. Du tittar ner och ser ett kuvert, som du plockar upp. Det är bra kvalitet papper, med präglad logotyp på ryggen och fullt porto på framsidan. Imponerande. Till din förvåning, har dock kuvertet inget skrivet på framsidan - ingen mottagarens namn, ingen adress. Och du kan berätta, vid närmare inspektion, att det även har inget innehåll. Detta kuvert, jag är ledsen att säga, är som de flesta små företag marknadsföring. All investeringen spenderas på fordonet eller marknadsföringsstrategi, här representerad av en trevlig, frankerat kuvert. Det är som att köpa reklam, webbplatser, broschyrer, medlemskap kammaren och mässa booths.But, vad som saknas är en målgrupp (adress) och ett meddelande (brev i kuvertet). Vem ska få den här kuvertet? Vad vill du att de ska veta? I fråga om marknadsföring, är detta saknade pusselbiten ett differentierat varumärke budskap
om vem din produkt eller tjänst är för, och varför de måste köpa från dig istället för alternativen. Utan ett varumärke budskap, kan man lika gärna kasta pengarna ut genom fönstret, eftersom din marknadsföringsstrategi gör ingenting för dig. Inte ha ett varumärke är som att skicka ut förseglade, frankerade kuvert utan adresser eller något inuti.
Det är därför så många småföretagare finner marknadsföring dyrt, svårt och ett slöseri med tid. Om de gick tillbaka och gjorde steg # 1, skulle det inte vara på detta sätt Marketing Strategy # 1:. Identifiera ditt foto varumärkets värde Ett varumärke är unikt namn på ett företag. Det är inte precis vad vi kommunicerar, det inkluderar alla intryck och uppfattningar era målgrupper har om vem du är och vilket värde du tar them.Well märkesvaror företag uppmärksammas av sin målgrupp med tydliga, övertygande, äkta budskap. Detta kan faktiskt förkorta säljcykeln, eftersom utsikterna snabbare förstå varför de ska göra affärer med dig. De uppskattar också ditt värde, så att du kan ta ut högre priser och räknar med både återkommande kunder och hänvisningar. No Brand? Du är inte ensam.
Om din klient attraktion marknadsföring strategier inte fungerar, du är inte ensam. Nyligen genomförda undersökningar jag tog av publiken på mina seminarier visade genomgående mindre än 10% av företagarna kände sig säker på att de visste vem deras ideal kunder var och hur de var annorlunda än sina konkurrenter. Ärligt talat, jag var upprörd. Över nittio procent av dem var att slösa pengar på marknadsföring strategi, skicka ut förseglade, frankerade kuvert utan adresser eller något inuti Edge i alla ekonomier:. Kommunicera ditt varumärke effektivt
Innan du slösa en annan dime oklanderligt genomföra strategier som levererar Inget meddelande, investera i identifiera ditt varumärke
Här är precis vad du behöver göra:. 1. Utveckla en vision av var ditt företag är på väg, och den roll ditt varumärke kommer att spela i att få det där.
Om du kan beskriva vad framgång kommer att se ut, kommer det att bli mycket lättare att bygga en väg för att komma dit. Inkludera i din vision beskrivning alla sätt ditt företag tjänar pengar, och vad dina kunder, konkurrenter och marknaden är ut. 2. Utvärdera alternativ till ditt varumärke.
När folk inte väljer dig, vad de väljer? Hur, varför och för vem är du egentligen ett bättre val? 3. Definiera din målgrupp.
Exakt vem behöver det du erbjuder och kommer mest värde hur det hjälper dem? 4. Isolera ditt specifika punkt i skillnaden eller Unique Selling Proposition. Review Din differentiering kan vara fördelaktig lösning du erbjuder, hur du erbjuder det eller vem du ger det till. Vad du än väljer måste det vara klart, övertygande, äkta och konsekvent kommuniceras. 5. När du har identifierat ditt varumärke differentiators, bildar ett värde uttalande om vem du är och varför Hus Till exempel:. "ABC Handledning arbetar med gymnasieelever [målmarknad] som betonar ut när man tar prov [problem eller behöver ]. Vi blandar beprövade vetenskapliga metoder med icke traditionella tekniker som meditation och EFT för att hjälpa till att förbättra poängen med upp till 40% [differentiering och bevis]. "Dessutom bör du utveckla en look-and-feel för ditt varumärke som innehåller en logotyp till representera det, färgschema och visuell stil, bildspråk och en "röst" för att använda i din marknadskommunikation. Oavsett om ditt varumärke är formellt som en månghundraårig finansinstitut, lekfull som en offentlig hund tvätt eller moderna som centrum Urban condos kommer att påverka dina val. 6. Slutligen väljer marknadsföringsstrategier du använder för att leverera meddelandet av ditt varumärke till din målgrupp.
Bra sätt att härröra ditt meddelande innefattar skriva artiklar eller tala om signatur ämnen. Nätverk är en strategi om att leverera ditt budskap ansikte mot ansikte. Blogga kan hjälpa dig att bygga en lojal följande av hundratals eller tusentals som är intresserade av ditt varumärke fördelar. Om du skapar ditt varumärke just nu verkar vara en lyx man inte har råd, anser de pengar du för närvarande slösa på ineffektiva marknadsföringsstrategier. Att helt enkelt lägga ett tydligt varumärke budskap om värdet ditt företag leder kan förvandla förlorade möjligheter till fler kunder, bättre kunder kvalitet (som faktiskt vill ha vad ditt varumärke lovar), högre priser och en mer lönsam och glad affärer. Så hur är Din
Brand göra?
.from:https://www.motorfordon.com/bil/boats/49074.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.