Road olja hur man gör? Lär dig tio akuta reparationsmetoder

[hem] bilkörning ut kunskapen om ägarna kommer det att finnas vissa misslyckanden. Om det finns fel eller fel vid körning och det är inte nödvändigt att reservdelar levereras tillfälligt, måste vi vidta några reparationsmetoder. Några enkla rader nu uppenbart akuta reparationsmetoder som beskrivs nedan:
1.
tankfordon skador under användning, fann läckage från tanken kan läckorna torkas rena med tvål eller tuggummi Målad på oljeutsläpp, tillfälligt blockerad, reparerad med epoxihartsklister, effekten är bättre.
2. rörledningsbrott kan vara raderbar när
rörledningsbrott bristning ren, belagda med tvål, med en trasa eller plastark lindad runt röret bristning, och snäva trådknippena, beläggs sedan med ett skikt av tvål .
3. Slangfraktur
När slangen är trasig kan du hitta ett gummi- eller plaströr som passar slangens diameter. Om kontakten inte är tillräckligt tätt, är ändarna bundna med tråd för att förhindra oljeläckage. 4.
huvudet visas trakom och oljeutsläpp, läcker
enligt storleken av trakom, välja lämplig storlek elektrisk säkring, hand hammare försiktigt släppa i blåsorna, kan eliminera oljeutsläpp, läckor. När oljerörskarvar
5.
för motorfordon, såsom motorolja rörskarvar, mestadels vidgande slang och slangen inte är förseglade på grund av muttern. Tillgängligt garn lindat på den nedre kanten av hornet, och sedan flänsmuttern skruvas rörskarv, bubbelgum kan även tuggas eller maltos till en pasta, beläggning av flänsmuttern fickan, låt den torka ostmassa nykomling tätning.
6. Inloppet och utloppet slangbrott spruckit
inte tillgängligt belagt med ett skikt av tvål lindade tyg läckor; större bristning kan skära av slangbrott, mellanhylsan Ett bambu rör eller järnrör och bundet med tråd.
7. Fläktbältesbrott

Det brutna bältet kan binds med järntråd eller fordonet kan köras bort genom att öppna och stoppa.
8. Skruvhålskivor

Skruvhålskivor kan orsaka oljeläckage eller lossning av anslutningsstången, vilket gör den oanvändbar. När tiden för att reparera den ursprungliga skruven med en hammare kan hamra platt, så att båda sidor av expansionen ökar återfästbar bra, men inte fristående flera gånger tills nästa underhåll.
oljepump 9. Membranet eller membranbrotts eller bryta
avlägsnade avtagbar membranpump, trälim, bakelit eller plastfolie elektrisk isolering ursprungliga form, storlek, som bildar sågen arkivering, polering och monterat .
10. Efter det att ventilfjäderbrott
bryta ventilfjäder kan fjädern avlägsnas av, att stänga av två laddade, kan användas. Kan också finna en 1 mm tjock järnplåt skuren i ett mm större än diametern på fjäderskivan, skär ett cirkulärt hål innerdiameter som är mindre än fjäderns 4 mm i diameter, den yttre kanten av 6 mm varje 4 mm längd av skuren rip, skjuvning efter en god var och en vikt för att bilda en dubbelsidig fjädersätesspår, och vrid sedan runt den fjäderbelastade metallbadet kan användas.

Relaterade Rekommenderad läsning: strävan efter meningsfullt att lära dig själv installation av tak handtag dämpningsanordning

vid

Lämna ett svar