Magical underhåll blåser cigarettrök backventil tätningsmetod

Som vi alla vet rökning är skadligt för hälsan, men det finns några magiska cigarett i bilreparationer, denna punkt inte många vet. Cigaretter kan användas inte bara för att diagnostisera fel, men också för att göra tillfälliga nödsituationer när villkoren är begränsade eller uppdrag är särskilt brådskande.
backventil blåser rök täthet tillgänglig metod för detektering av ventilen och ventilsätet tätning

Backventil täthetskontroll tillgänglig blåsventilen och ventilsätet tätande rökning metod. Den överlappande och i följd tvättas med en ventil i ledningen in i ventilen, ett lämpligt verktyg (skruvmejsel stav) eller mot ventilen manuellt, därefter puff, har tvättats till insugningsröret och avgasgrenröret porten Rörmunnen blåser röken och munnen är fäst vid rörmunnen utan läckage. Kontrollera samtidigt om det finns rök som kommer ut mellan ventilen och ventilsätet. Om det inte finns någon rök, betyder det att ventilen är väl förseglad, annars ska den omformas.

Kontrollera om oljekanalen och luftpassagen är olåsta. Använd blåsmetoden för att kontrollera om oljepassagen av förgasaren är oblokerade. Olja förgasare, en vakuumledning mer, särskilt import förgasaren, förgasaren vanligtvis krävs efter tvättning med tryckluft blåser genom, men i slutändan en oljepassage som verkliga eller sant luft blåser genom kanalen, är operatör Det är svårt att döma, och som ett resultat finns det många fenomen som orsakar reparationer. Om du använder metoden för att blåsa rök, är det mycket lätt att ta reda på om varje olja eller luftväg är blockerad.

Till exempel, en bil utan förgasare tomgång, förgasaren isär tvättades och torkades med en gas, den blåsa ut, genom en slang (såsom en vakuumfördelarröret i förväg) blåser rök, börja med den tomgångsbränsle hålet, och sedan de lediga lufthål, den sista rök från att läcka förgasaren tomgångsblandningen justeringsskruven, oljekanalerna som anses tomgång och jämnt flöde av luftkanaler, eller bör ses tills röken ut så här långt.

På liknande sätt kan metoden också användas för att kontrollera blåser rök växellåda, bakaxel, motorns vevhus gallret och en kontroll gasventil (PCV) på styrväxelhuset är slät, och sedan reparera eller ersätta administrering. Om dessa komponenter är igensatta ökar det inre trycket, vilket lätt leder till oljeläckage i olika relevanta delar och orsakar fel. Ask kan användas som slipmedel. Cigarettaska är ett bra slipmedel.

I förgasaren reparera bilen, särskilt importerade bilar förgasare, ofta stöter triangulär nålslitage och inte lätt tillgänglig, då cigarettaska kan användas som ett slipmedel olja med en punkt på vingnål Slipning med triangulär nålsätet kommer att uppnå tillfredsställande resultat.
cigaretter kan också användas för att kontrollera förgasaren

tobak kan koppla in trafik på vägen om de läckande vattentankar kan användas för att tillfälligt akut tobak. Första, vattenläckage pincer större värme platt filmhållare, och sedan skruva av tanken med utloppsskyddet, och ta bort termostaten (för att förhindra igensättning), sedan crumple tobak, från uppvärmningstanken till vattenutloppet, och slutligen Starta motorn och kör den med låg, medelhög och hög hastighet, så att den strimlade tobakken absorberas i vattenläckaget i vattentankens kärnrör. Efter att ha sett att vattentankens läckage är blockerat, täcka täcklocket och köra. Det bör dock noteras att detta endast kan användas som en nödsituation. Efter att ha återvänt till fältet, använd högtrycksvatten för att rengöra och svetsa vattentanken ordentligt.

När vattentanken läcker kan du använda cigarettens filter för att blockera läckagepunkten.

Dessutom kan tobaken användas för att tillfälligt reagera på ett litet område med lokal blödning. Det är inte ovanligt att engagera sig i reparationsarbete, att skära genom kött och blod. Efter blödning, om såret är täckt med en ren cigarett, kan det tillfälligt sluta blöda och lindra smärta.

Filtret kan användas som ett filter för smörjande filtfilt för att tillfälligt byta smörjfilt på distributorkammen. Första huvudcigarettfilterpappersremsa utanför, en lämplig mängd av det ursprungliga filtret i en filtmetall Sise mapp (noga med att inte för hårt eller för löst), den exponerade delen av de tillgängliga överskotts sax tillsammans, då alternativa filten (d.v.s. Några droppar olja kan droppas på silketråden. Ovanstående punkter är författarens arbetspraxis under många år och är endast referens av jämnåriga.

bör dock notera följande operationer: använda en filtercigarett, såsom cigaretter utan filter och tobaks troligen kommer att blåsas in i de inre delarna, rökning bör vara uppmärksamma på brandsäkerhet samtidigt förhindra sot utspridda i Precisionssporter.

Lämna ett svar