Vad är den vanligaste sjukdomen i ett däck? På däck Felsökning

används bildäck benägna att misslyckas vilka och hur man reparera den i tid? Det är ägarna som är angelägna om att känna till sunt förnuft, intervjuade reportern den kinesiska bilförsäljningen tjänst norra Kina regionen, teknisk koordinator Wei Hengxun .

Först spikar och andra vassa föremål piercing plötsligt

För närvarande är nästan alla bilar är utrustade med ett däck rör utan strålning lager, även om var plötsligt spikar och andra vassa föremål piercing också Det går inte att punktera omedelbart. Istället, när ett däck med innerslang plötsligt piercing vassa föremål, såsom spikar, genom luftgapet kommer att vara röret med insidan av däcket, och dispergeras och gasmunstycket från spalten av fälgarna, luften i däcket omedelbart tappade . Rörlösa däck punkterar inte omedelbart, eftersom luften bara dräneras långsamt från det punkterade hålet.

Recept: en omfattande inspektion av däcket situationen

När ratten mot instabilitet, den första bilen på ett säkert ställe, och sedan en omfattande översyn av minskning däckluftförlust.

1. Placera bilen på en platt väg och jämföra däcktrycket runt fram- och bakhjulen.

2. Om du hittar en däck luft minskar, fyra veckor till dubbelkolla däcken, särskilt den del av slitbanan bör kontrolleras noggrant.

3. När det finns skarpa föremål som naglar, ta inte bort naglarna, sätt bara in reservdäcken. Om spiken avlägsnas kommer luften att springa bort och jacken blir svår att fylla på. Det tar tid att hitta läckan vid reparation av punkteringen.

4. Om ingen reservdäck eller däckbyte, för att kontrollera hastigheten vid låg hastighet till närmaste bensinstation eller verkstaden att begära assistans.

För det andra leder drivsidan punktering att missbruka

är att säkerställa att däcket från slitbanedelen till kulan tills hela slitbanegummiskiktet ram, om en felaktig operation under körning, såsom i bilar vid höga hastigheter, när däcken löper över stenen kan skadas och därigenom orsaka en explosion av däcket, ett annat exempel, nära till trottoaren vid parkering, kan orsaka däcket utbuktning eller spricka genererade gnugga märken. Detta beror på den konstanta böjningen och vridningen som orsakas av belastningen på vägytan. Om däckens sida brister, kan däckreparationen inte utföras. Det är bäst att byta ut det nya däcket.

recept: uppmärksamma den korrekta driften av

1. Befälhavaren hastighet vid körning, möter vassa stenar och andra hårda saker på vägen för att fly i tid.

2. När du parkerar, försök hålla dig borta från vägen för att undvika ärr.

3. Däcket ska bytas ut i tid när det inte går att renovera. När

Kontrollera däck graden av depression

När du reser på en plan väg bromsar och om situationen totala känslan av vägen eller ratten åt sidan, ibland knuten, då inte tycks kunna gå vidare i det här fallet inte fortsätta köra, kanske du vill få ut av utsikten över graden av depression däck, även om det inte känner till rätt däcktryck det ändå, så länge de fyra däcken i kontakt med marken i en depression ca 1 cm, kan det fortsätta att använda.

Lämna ett svar