Bilkännedom, om däcken används eller repareras utanför

                

Därefter trängs däcken av främmande föremål, särskilt fenomenet som naglarna är sönder. Eftersom inte många ställen kan fylla däck var däck punkter när läckan kan de flesta ägarna bara byta däck först, sedan hitta en liten vägkanten verkstad reparation. På grund av den låga kostnaden för Däck svårt att tjäna pengar, mest allmänna däckreparationsverkstad strax utanför mötet för att ge en enkel, kostnads ​​band med lim starkt lim trasiga borrhål genomförda, fyller en av cirka 10 dollar.

Experter sade att däcket hål i en lapp av vägen när den temporära akut bruk, är ett sätt för att elimineras gradvis. Eftersom det yttre fyllnadsmaterialet är ofta inte samma som det ursprungliga däcket styrka, kan plåstret leda till ojämn kraft enhetlig däcket, är däcket ramen lätt deformerade, och denna yttre tätning förstärkningsmetod är inte hög, luft och vatten in i däcket lätt, vilket resulterar i däck stål Linjen är rostad, och det kommer att vara säkerhetsrisker vid körning med höga hastigheter. Vissa däck ska skrotas efter bara tre eller fyra månader. Därför rekommenderas att de däck som ägaren har kompletterat finns i en professionell reparationsbutik efteråt. Efter

I motsats i däcket fylla mer komplicerat sätt, men också med specialiserade demontering däckverktyget demontering däcket utanför navet, för att hitta trasiga hål, med en speciell härdning När maskinen är uppvärmd, är den värmebehandlad. Denna metod kan också kompensera för större sår. Men den här typen av hettningsmetod är dyrare, till exempel ett litet hål på 15 yuan till 20 yuan och ett större sår är cirka 50 yuan. Men fördelarna är uppenbara och säkra att använda.

Däcken blir speciellt heta på grund av höga temperaturer. Om det inte underhålls på rätt sätt kan höghastighetskörning också leda till en punktering. Därför särskild uppmärksamhet fordon vidta förebyggande åtgärder, alltid kontrollera kroppen av däcket rullar, om sidoväggen bula där, om däcket skärs, sprickor och andra gummi åldras. Pebblesna i däckmönstret ska också rengöras i tid för att förhindra att dessa potentiella faror orsakar att däcken läcker ut.

Observera också att om den främmande kroppen oavsiktligt punkteras sidan av däcket, hjärtesorg hjärtesorg går, föreslår jag att du Tread fast avstå sjukdomen. För att det oavsett om det kompletteras eller kompletteras, kan det inte sparas.

Lämna ett svar