Vattenläckage från biltanken måste kontrolleras från fyra aspekter

                

Om du hittar ägare av tanken vattenläckage kan gå till verkstaden för att kontrollera, byte av tanken, om läckor kvarstår, bör ägaren tänka på:
tankvagn läcker från fyra aspekter som ska kontrolleras < Br>

1. Kontrollera att tanklocket är fastsatt.

2. försök att fylla gas i tanken att se när vattentanken är trycksatt position från vilken sipprade, och sedan bestämma rehabiliteringsprogram.

3. twist lock plus öppningen av motorolja, spårar emulgerad olja för att se om, och i så fall ersätter den öppna motortopplockspackningen.

4. Det finns problem med vattentankens kvalitet.

Om en bil rör sig processen, på grund av fordonets vibrationer eller trafikolyckor, läckande rör brast när vattentanken, kan vidta åtgärder i enlighet med särskilda villkor:

läcker mindre än 1 mm eller 2 mm av crack När du fyller hålet lägger du en flaska vattenktank starkt pluggmedel till vattentanken för att starta bilen.

Öppna kylvatten 5 till 10 minuter efter start av en cykel, oberoende av kylsystemet och tanken eller gummislangen runt dynan, det finns läckor att stoppa läckan, inte behöver stanch efter frigöring, att det inte skulle påverka värme Och ett blockage inträffade.

Utan Stanch medel när de utför individuell värmeröret något läcker, tillfällig användning lös tobak in i tanken genom cirkulation trycket på tobakspluggen läckor i värmeröret, tillfälligt.

på vattentanken av värmeröret mer allvarligt läckage, kan läckaget skäras från värmerör läckor, är tvål belagd med bomull värmerörs blocket skärs, och sedan skars med en tång för att värma hylsan Den plana och återvalsade kanten kan pressas för att stoppa vattenläckaget.

gummi slangläckor, aktuell klämma med en skruvmejsel slangkoppling slangskarven insvept i två, och åtdrages sedan med en tång. Slangen är skadad, kan användas för bandet att knyta säcken spruckit plats tillfälligt.

Lämna ett svar