Bilbrott är inte nödvändigt 愁 Bilreparationsbok kan hjälpa dig

                       [Bilägarens hembilkännedom] Bilar har nu blivit ett verktyg för att människor ska skära ner. Om bilen används länge kommer det oundvikligen att leda till några bilfel. Xiaobian delar med dig idag erfarenheten av hur man hanterar bilbrott.
1, bromsbelägg gallring är därför
läsare Lee frågade 😕 bilen när 20.000 km, till butiken för att underhåll, men 4S butiken säga tunnare bromsbelägg måste bytas ut, detta är vad Anledning?

Re: Den allmänna automatväxeln är en relativt dyr bromsskiva eftersom broms- och kopplingsskiftet använder samma system. Framhjulets bromsdamm bestäms av bromsklossmaterialet och borde inte vara ett problem.
2, fjärrlås misslyckande vad som orsakar läsaren
Tang frågade 😕 nyligen upptäckt bilen fjärrlåsning fel uteslutas signalstörningar någon i närheten är, det är vad är orsaken
svara? : Anledningen till bilkroppen eller fjärrkontrollen själv. Fel på tidskontrollmodulen i fjärrnyckeln, åldringen av antennen på fjärrkontrollsändaren etc. kan orsaka att fjärrnyckeln inte fungerar. Detta kräver att ägaren ska gå till 4S-butiken eller professionellt underhållskontor för att ta reda på problemet i tid när fjärrnyckeln misslyckas, för att avgöra om det är ett mekaniskt problem.
3 gasreglaget acceleration onormalt ljud hur
läsare Lin frågade 😕 bil vid tidpunkten för acceleration, gaspådrag låter onormalt ljud, men motorn skakning är också tydligt, får jag fråga hur
?
Re: I det här fallet bör det finnas anledningen till att det finns koldioxidavskiljning i luftintagssystemet. Det rekommenderas att gå till verkstäder för rengöring. Måste skaka motorn reparationsverkstaden öppnas för undersökning, är en undersökning objektet en motorhuvudstyrenheten och dataanalys koksförbränning, om motorn knackningssensorsignalen felinriktning kommer den onormala ljud resultera i ett misslyckande av acceleratorn.
4 rörliga strålkastare plötsligt gick
läsare varför fröken Tian Q: bilar som kör på natten när strålkastarna plötsligt gick ut, och batteriet är bara nytt för, får jag fråga hur detta går Re: för detta händer, är det rekommenderat att öppna för att 4S butiken eller reparationsverkstad för strålkastare integrerade modul prestandatestning för att se om det är ett fenomen som orsakas av dålig kontakt, om styrmodulen pluggen korrosion, vatten och andra virtuella Anslutningsfaktorn kommer att orsaka ovanstående fenomen i ojämn trafikförhållanden och misslyckas för flera funktioner.

Relaterad Rekommenderad läsning: Tolkning av dagliga försiktighetsåtgärder för turboladdade motorer

Lämna ett svar