Varför är tomgångshastigheten jätte allvarlig? Vet du vad orsaken [

] vanliga familjebilar kunskap om ägaren har du alltid sina fordon verkar sannolikt att stöta på en mängd olika fel, som allvarligt tomgång skaka, slå brandbil, bromsar onormalt slitage Situationen är särskilt kritisk Vad ska jag göra om jag stöter på dessa problem? Idag kommer vi att felsöka för alla.

Vad är orsaken till tomgångssjälv?
Problem Beskrivning 1: Bilmotor översyn, och nu hittat tomgång bil skakningar, spjäll, rensas också, men i viloläge skaka allvarligare vid tankning, detta är vad är orsaken?
Svara: Först, efter rengöring och justering av en tomgångsstyrsystem, till väntestyrsystemet bekräfta förutsättningen av något fel, motorprestanda, såsom tomgång, inloppssystemet läckage etc, och sedan motorn för att göra en bedömning av effektbalanstest För att bestämma orsaken till tomgångsvärdet kan felkälla analys och underhåll utföras.
Det rekommenderas att köra bilen till reparationsverkstaden för ovanstående inspektion och underhåll.

Vad är orsaken till att motorn inte brinner?
Problem Beskrivning 2: bilen ibland slå elden, eller ens brand i ett rörligt sätt, måste du vänta ungefär två minuter innan de kan starta henne, detta är vad är orsaken?
Re: orsakar motorn under drift och kan inte plötsligt stänga av den automatiska starten av fenomenet är i allmänhet på grund av motor plötsligt skära av olja eller feltändning som orsakas av en plötslig, majoriteten av fallen beror på motorstyrkretsen eller en besläktad kontrollelement Orsakad av instabil arbetsprestanda.
är också möjligt att det inte finns någon riktig kontakt med fenomenet tillhörande måste särskilda skäl att vara på plats bilprovningstest enligt den faktiska situationen.

Vad ska jag göra om den bakre bromsskivan är onormalt sliten?
3 Problem Beskrivning: Efter bilens bromsar dök upp i två betydande buckla, dessutom kommer det att finnas onormala ljud, går detta onormalt slitage på hur man ska hantera?
Saken bromsbelägg för förslitning efter, det kan vara relevanta och betydande bromsbelägg, bromsbelägg kan avlägsnas polerat ser hårt punkt, som för onormalt ljud kan avlägsnas bromsbelägg, bromsbelägg för fasning Hantering, detta kommer också effektivt minska det onormala bullret som genereras under bromsning. Alla fordon kommer att ha detta problem, denna onormala ljud inte påverka normal användning av bromssystemet kan inte göra någon behandling.

Hur hanterar man onormalt buller i motorrummet? 4
Problem Beskrivning: Vid körning under de senaste dagarna på morgonen och fann motorrummet i bilen finns onormala ljud, buller den typ av torrslipning ljud, det är hur du vill ta itu med?
Re: Detta kan bero på generatorremmen är för hårt eller dåligt vatten remskiva eller generator remskiva lagersmörjning, plus en kallstart tryck, onormalt ljud således emitteras. Det kan också bero på att bältets lilla glidning leder till onormalt buller. Om motorn låg tomgång, motorns klo plus felaktig installation läge, även när motorskakningar maskin och en fordonskropp fäste haken friktion den orsakar också onormalt ljud.

Relaterade Rekommenderad läsning: problem med bilen, oroa dig inte, fordonsunderhåll kan hjälpa dig att boka

Lämna ett svar